Piszę post pod postem, by zostało to zauważone.
Ten program w poście Milte...sorki...eMKi to naprawdę służy do podkręcania procesora? Kiedyś go tam używałem, ale nie pamiętam takiej funkcjonalności, bo nie była mi ona nigdy potrzebna.
A teraz znowu "niestety" zejdę z tematu. Chciałbym przeprosić Infinity za to, że na niego naskoczyłem. Teraz już na chłodno po parunastu godzinach patrząc na tę sprawę widzę, że przesadziłem nieco i nie postąpiłem tak jak powinien postępować moderator. Piszę ten post tutaj, aby był on widoczny dla wszystkich, bo uważam, iż tak być powinno. Więc jeszcze raz, Infinity, bez urazy. Miałem jakąś gorszą chwilę (co nawet mi się często zdarza, ale zazwyczaj panuję nad sobą...).
Tam coś mi wspominałeś kiedyś, że nawet nie wiesz dlaczego Twoje linki zostawały usuwane z tematów i dlatego się boisz je dodawać w tematach - powód ich usunięcia był bardzo prosty - jest bardzo jasno i czytelnie napisane, że na naszym forum nie umieszczamy linków do stron z zawartością warezową (nielegalną). W tych sprawach wystarczy się kierować tak zwanym "common sense" i wszytko będzie w porządku. Jak masz wątpliwości to pisz na priv - najlepiej giegie.