Skarga :(
Skral
06 lut 2012
Witam naprawde przepraszam, że robie kłopot, ale prosze o tymczasowego bana dla koxiego a tu dowód dlaczego
Chodzi tu o zwrot do mnie czyli "Won psie"
Użytkownik Skral edytował ten post 06 lutego 2012 - 09:42
Chodzi tu o zwrot do mnie czyli "Won psie"
Załączone pliki
Użytkownik Skral edytował ten post 06 lutego 2012 - 09:42
Gość_KoXi_*
06 lut 2012
dokładnie pandora jest podobno wolna i mozna robic co sie chce i co kiedy chce wiec wąty zostaw dla siebie po pierwsze zrob ss jak mnie tez wyzywali
WOLNA TO WOLNA
wodny
06 lut 2012
Nie no Koxi, mylisz pojęcia i to totalnie. Weźmy na to nasze Państwo "demokratyczne", bo tak zapisane jest w Konstytucji. Jestem człowiekiem wolnym to mogę wyjśc na ulicę i zabic kogos, czyli pozbawic wolności tego drugiego człowieka, którego wolną wolą było życie w naszym Państwie. Według praw obowiązujących w Polsce jestem przestępcą i grozi mi kara więzienia... Weźmy inny przykład: szkoła. Co jeśli w obecności nauczyciela nazwiesz kumpla z klasy "ty psie"? Skonczy się wizytacją Twoich rodziców i naganą w dzienniczku i nikt nie będzie patrzył na Twoją wolnośc, która została nadużyta. Tak samo jest na serwerze, który rządzi się swoimi prawami i pierwsza zasada serwera głosi iż:
No Insulting - zachowaj kulturę, szanuj innych graczy, nie bluźnij, nie obrażaj.
Aż szczypie w oczy, bo przecież jest to pierwszy punkt Regulaminu dotyczącego gry na naszym serwerze.
ps.: Skral jak widzisz tego typu zachowania, banuj bez namysłu...
ps2.: Koxi, nikt nie ma czasu aby spedzac godziny dziennie czytajac logi serwera, w których zapisana sa wszystkie wasze duperele, o ktorych gadacie na serwerze, w tym kłótnie i wyzwiska. To TY jako pełnoprawny obywatel serwera musisz zgłosic problem, który bezposrednio dotyka CIEBIE, zgłosic go TUTAJ na forum w celu weryfikacji zażalenia.
Użytkownik wodny edytował ten post 06 lutego 2012 - 10:29
No Insulting - zachowaj kulturę, szanuj innych graczy, nie bluźnij, nie obrażaj.
Aż szczypie w oczy, bo przecież jest to pierwszy punkt Regulaminu dotyczącego gry na naszym serwerze.
ps.: Skral jak widzisz tego typu zachowania, banuj bez namysłu...
ps2.: Koxi, nikt nie ma czasu aby spedzac godziny dziennie czytajac logi serwera, w których zapisana sa wszystkie wasze duperele, o ktorych gadacie na serwerze, w tym kłótnie i wyzwiska. To TY jako pełnoprawny obywatel serwera musisz zgłosic problem, który bezposrednio dotyka CIEBIE, zgłosic go TUTAJ na forum w celu weryfikacji zażalenia.
Użytkownik wodny edytował ten post 06 lutego 2012 - 10:29
Terminator
12 lut 2012
Automatic generated message
This topic has been closed by a moderator.
Reason: anti-spam protection
If you disagree to this action, please report this post, and a moderator or administrator will reconsider it.
Kind regards,
GamingCrew.pl Staff
This topic has been closed by a moderator.
Reason: anti-spam protection
If you disagree to this action, please report this post, and a moderator or administrator will reconsider it.
Kind regards,
GamingCrew.pl Staff