Witaj na GamingCrew.pl
![]() |
Witaj na GamingCrew.pl, aby móc w pełni korzystać z naszego forum zarejestruj się u nas. Proces rejestracji jest szybki i bardzo prosty. Zapraszamy! Jezeli posiadasz już swoje konto uzyj przycisku "Logowanie", który jest obok. Posiadając konto możesz między innymi:
Zapraszamy do rejestracji! |
Klany i Cuboidy na Pandorze
Napisano 17 luty 2012 - 09:15
- tylko zweryfikowane przez admina klany mogą dostać cuboid.
- najpierw trzeba zebrać graczy - min 4 - utworzyć klan i zacząć grać.budować, a potem dopiero prosić o cuboid.
- nie będą przydzielane cuboidy, bo 'ja chce założyć klan, to daj mi cuba na Pandorze', albo 'mam znajomych i oni będą grać i z nimi załoze klan, daj cuba',
- również 'daj cuba na Pandorze, bo będę robil klan a mi zniszczą' nie jest wystarczające. Pandora to survival, nie ma zabezpieczeń, tylko istniejące, działające, zweryfikowane klany, mogą prosić o cuboid na swoją centralną siedzibę.
- jeżeli takowe istnieją prośby o cub, można składać tutaj.
Zwierzak napisał:
....MC należy do naszego bóstwa Tyro-trona, tak ten posąg obok kotła, do którego możecie zaraz trafić.....
Napisano 17 luty 2012 - 01:21
Wzgórza usiane zwłokami
strumienie krwi oblewały te ziemie
zanim ogień pochłonął ich ciała
gniły pod twierdzą
dzikie zwierzęta rozszarpywały ich zwłoki
syciły się zapomnianym truchłem
tysiące istnień zginęło
przez kogo? za kogo?
dla czego? a może za miłość?
Napisano 17 luty 2012 - 01:26
Ow Right :D
Napisano 17 luty 2012 - 02:25
Wzgórza usiane zwłokami
strumienie krwi oblewały te ziemie
zanim ogień pochłonął ich ciała
gniły pod twierdzą
dzikie zwierzęta rozszarpywały ich zwłoki
syciły się zapomnianym truchłem
tysiące istnień zginęło
przez kogo? za kogo?
dla czego? a może za miłość?
Napisano 17 luty 2012 - 02:36
a po za tym w netherze tez moza walczyc czyli i tez mozna bylo miec jakis zamk czy cos
i niestety przydal by sie cub
ok tyro ja zakladan klan czyli ze cuba dostane jak klan bedzie proferowal? bo graczy juz mam plany co do budowy mam
Napisano 17 luty 2012 - 03:54
ale cxhodzi zeby cub byl rowny,bo chcemy zejsc bardziej w pustynie,a czasu nie mamy za abrdzo zeby pomiary dokladne robic,a mur i fosa mamy zrobione mniej wiencej,
Napisano 17 luty 2012 - 05:24
Napisano 17 luty 2012 - 05:52
Nie ma, bo sa umowy miedzypanstwowe/pakty o zawieszenie broni, chroniace wolnosc, suwerennosc danego panstwa.
Oczywiscie tego typu zabawa wymaga troche dojrzałej gry ze strony gracza i stanowcze respektowanie prawa, czyli umów/paktów między klanami. Jesli juz chcecie jakas wojna, to wtedy wpadacie na forum poimformowac o tym klan przeciwnika i w czasie 24h od zapisania tematu rozpczynacie ekspansję terenu idzialania wojenne. Ewentualnie mozemy zrobic mapę Świata wraz z zaznaczonymi granicami danych klanow, jesli sie w ogole tak da zrobic. Wystarczy ruszyc troche glowa i zrobimy z tego prawdziwa gre ekonomiczno-gospodarcza, cos pokroju freelancer tyle, że w ubozszej wersji, moze nawet Tyro skusi sie do gry z nami
Użytkownik wodny edytował ten post 17 luty 2012 - 05:53
Napisano 17 luty 2012 - 06:33

Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.

Napisano 17 luty 2012 - 06:43
Jak mój wujek Marian ;D
Użytkownik Starwars508 edytował ten post 17 luty 2012 - 06:44
Napisano 17 luty 2012 - 11:52
dlatego siedziby klanów są zabezpieczone. nie przed innymi klanami, ale przed właśnie tymi wandalami z zewnątrz.
ale żeby zachować chociaż namiastkę tego o czym pisze wodny, jest tylko jeden cuboid na klan i tylko standardowy wymiar 64 bloki wokół środka siedziby.
Zwierzak napisał:
....MC należy do naszego bóstwa Tyro-trona, tak ten posąg obok kotła, do którego możecie zaraz trafić.....
Napisano 21 luty 2012 - 09:22
Napisano 22 luty 2012 - 03:33
2 .spotkać mnie na serwerze
2.a. kiedy będę miał wolny czas, że by zrobić
albo zostawić tu info z:
- nazwą klanu
- współrzędnymi środka cuba (x,z,y uzyskane poleceniem /pos lub spisane z ekranu F3)
- osobami ktore mają mieć uprawnienia,
Zwierzak napisał:
Napisano 22 luty 2012 - 04:38
Napisano 22 luty 2012 - 04:40
Napisano 26 luty 2012 - 01:49
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych