Skocz do zawartości


Zdjęcie

Czy ktoś tu żyje?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 gracha

gracha

    Szeregowy

  • Novice
  • Pip
  • 6 postów
  • Skype:maciek1099
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 15 grudzień 2014 - 10:06

Czy ktoś jeszcze gra w cod4? Bo szukam ludzi do pogrania w cod4 na HC. Nie jakieś promody czy inne takie. zwyczajny hardcore na sd/tdm/dom 4fun. Jak ktoś się znajdzie chętny do pogrania to i serwer się ogarnie, tylko dajcie znak życia :D


  • 0

#2 Furai

Furai

    Porucznik

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Ską…d:"skomputera"

Napisano 15 grudzień 2014 - 02:59

Ja bym poszczelau.


  • 0
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."

#3 ShataN

ShataN

    Kapitan

  • Vip
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1332 postów
  • Skype:mr__diablo
  • Ską…d:Białystok

Napisano 17 grudzień 2014 - 12:05

I ja, tylko z czasem ciężko ;)


  • 0

#4 KoRniK

KoRniK

    Porucznik

  • Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2069 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 17 grudzień 2014 - 12:08

Ja też chętnie poszczelam, tylko czy serw jakiś mamy ?


  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#5 Crafcik

Crafcik

    Chorąży

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 490 postów
  • Ską…d:Słupsk

Napisano 18 grudzień 2014 - 08:26

Też chętnie pogram, ale od wczoraj mam dziwny błąd - nie wyświetlają mi się żadne serwery. Nic z firewallem nie pomaga, reinstall tak samo, zmienianie rozdzielczości, instalowanie patcha 1.7 też. Co robić?


  • 0

#6 ShataN

ShataN

    Kapitan

  • Vip
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1332 postów
  • Skype:mr__diablo
  • Ską…d:Białystok

Napisano 18 grudzień 2014 - 10:52

ODPISUJĘ, SZYBKO NICZYM SZCZAŁA.


  • 0

#7 ShataN

ShataN

    Kapitan

  • Vip
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1332 postów
  • Skype:mr__diablo
  • Ską…d:Białystok

Napisano 18 grudzień 2014 - 11:07

A tak serio to nie mam pomysłu co jest nie tak. Jedyne co może być to raczej firewall.


  • 0

#8 Crafcik

Crafcik

    Chorąży

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 490 postów
  • Ską…d:Słupsk

Napisano 19 grudzień 2014 - 04:46

Na pewno nie firewall, bo zawsze było normalnie, a przy wyłączonym firewallu też nie działało. Dodam, że dzisiaj koledze zrobiło się tak samo. Nadal jednak mogę się łączyć przez /connect w konsoli, więc w razie czego mogę grać.


  • 0

#9 Furai

Furai

    Porucznik

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Ską…d:"skomputera"

Napisano 19 grudzień 2014 - 07:10

Ban od PunkBustera?


  • 0
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."

#10 Crafcik

Crafcik

    Chorąży

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 490 postów
  • Ską…d:Słupsk

Napisano 19 grudzień 2014 - 09:18

Na pewno nie. Zawsze byłem prawym graczem.

Wygląda to tak jak na obrazku (można tak odświeżać listę w nieskończoność), więc moim zdaniem po prostu mój komputer utracil łączność z serwerem głównym Coda. Tylko jakim cudem i jak to naprawić?

Załączone pliki


Użytkownik Crafcik edytował ten post 19 grudzień 2014 - 09:18

  • 0

#11 Hagen1090

Hagen1090

    Sierżant

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 218 postów
  • Skype:kacper.g123
  • Ską…d:heavenu

Napisano 22 grudzień 2014 - 10:10

Ja żyje ale pytanie brzmi czy ktoś mnie jeszcze pamięta wróciłem po dużej nie obecność gdy zobaczyłem wiadomość na emeilu xd 


Użytkownik Furai edytował ten post 22 grudzień 2014 - 03:48
Może jeszcze na różowo?

  • 0
Dołączona grafika

#12 Furai

Furai

    Porucznik

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Ską…d:"skomputera"

Napisano 29 grudzień 2014 - 07:24

@crafcik - coś musi Ci te lobby blokować.

 

Jestem teraz w Polszy i mam w końcu dostęp do swojego klucza cod4. Sobie gdzieś je na kompie zapiszę. Trzeba będzie kiedyś postrzelać.


  • 0
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."

#13 Crafcik

Crafcik

    Chorąży

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 490 postów
  • Ską…d:Słupsk

Napisano 30 grudzień 2014 - 07:24

Tylko co?... Nadal nie działa, a w internecie serio nic o tym nie ma,  a jak jest to podane tam rozwiązania u mnie nie działają. :S


  • 0

#14 Furai

Furai

    Porucznik

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Ską…d:"skomputera"

Napisano 30 grudzień 2014 - 07:54

Jakieś filtry w przeglądarce serverów? Brak najnowszego update'u gry? Może jakieś hamachi, co nazmieniało ustawienia sterowników karty sieciowej? Gra zablokowana przez firewall?


  • 0
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."

#15 Crafcik

Crafcik

    Chorąży

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 490 postów
  • Ską…d:Słupsk

Napisano 31 grudzień 2014 - 06:17

Wszystko z tych rzeczy próbowałem, dalej lipa.


Użytkownik Crafcik edytował ten post 31 grudzień 2014 - 06:17

  • 0

#16 Juri

Juri

    Porucznik

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 706 postów

Napisano 13 styczeń 2015 - 07:20

Czemu masz wersje 1.6.5 jak najnowsza to 1.7 ? XD


  • 0

asdasdas


#17 Furai

Furai

    Porucznik

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Ską…d:"skomputera"

Napisano 14 styczeń 2015 - 01:22

A się pytałem czy zupdateował...

 

http://www.idg.pl/ft...fare.patch.html


  • 0
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."

#18 ShataN

ShataN

    Kapitan

  • Vip
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1332 postów
  • Skype:mr__diablo
  • Ską…d:Białystok

Napisano 16 styczeń 2015 - 12:30

A więc tak, zainstalowałem sobie coda4, serwer do gry też jest, powinno się grać fajnie - jak chcecie pograć to zapraszam jutro wieczorem koło 20 ;)


  • 0

#19 Furai

Furai

    Porucznik

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Ską…d:"skomputera"

Napisano 16 styczeń 2015 - 11:07

Potwierdzam, widziałem na własne oczy stawianie servera. Działa. Gramy dzisiaj.


  • 0
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."

#20 KoRniK

KoRniK

    Porucznik

  • Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2069 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 16 styczeń 2015 - 06:44

Jeśli nie pojadę do rodziców to chętnie zajrzę :)


  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0