Co do tawerna movie
Rozpoczęty przez Predator, lut 15 2008 12:23
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 lutego 2008 - 12:23
Bardzo chciałbym znać waszą opinie na ten temat, bo sam nie wiem...
Chodzi mi o napisy w rozpączeciu, zakończeniu i playerbarze, którego mam nadzieje uda nam sie stworzyc
Chodzi mi o napisy w rozpączeciu, zakończeniu i playerbarze, którego mam nadzieje uda nam sie stworzyc
,,You put water into a cup, it becomes a cup, you put water into a bottle, it becomes a bottle, you put it into a teapot, it becomes a teapot. The water can flow, or it can crash. Be water my friend.
Napisano 15 lutego 2008 - 02:11
w Polskim oczywiscie bo przecierz to Polska i polski serwer aczkolwiek w angielskim ladniej by wygladalo tak sadze
Napisano 15 lutego 2008 - 02:33
mi to tam obojetne;) ale zaznaczylem inglisz... ale ile ma byc tych napisow ze sie zastanawiasz jaki jezyk?;x mam nadzieje ze nie tyle co w towim jakims tam filmie gdzie opisywales pare akcji w 5 zdaniach?
aa i daj jakis byle jaki termin do ktorego mozna dawac dema zeby kazdy sie nei pytal czy dalej rpzyj,mujesz;d i jak np termin minie al bedziesz chcial wiecej demek to go zmeinisz;p bo takto nikt nie wie czy i do kiedy je przymjmujesz;p
aa i daj jakis byle jaki termin do ktorego mozna dawac dema zeby kazdy sie nei pytal czy dalej rpzyj,mujesz;d i jak np termin minie al bedziesz chcial wiecej demek to go zmeinisz;p bo takto nikt nie wie czy i do kiedy je przymjmujesz;p
Użytkownik will edytował ten post 15 lutego 2008 - 02:35
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Spoiler
Napisano 15 lutego 2008 - 03:13
w Polskim bo to Polska i polski serwer aczkolwiek w angielskim ladniej by wygladalo tak sadze
Też tak myśle i dlatego mam dylemat...
,,You put water into a cup, it becomes a cup, you put water into a bottle, it becomes a bottle, you put it into a teapot, it becomes a teapot. The water can flow, or it can crash. Be water my friend.
Napisano 15 lutego 2008 - 03:35
no i ja tak samo
Napisano 22 lutego 2008 - 06:16
Po polsku, chcecie być na siłę elo umieszczając angielskie napisy?
милый дaмы я xoчy вac пролететь
Napisano 02 marca 2008 - 10:24
wiadomo że w polskim...w końcu to filmik z polski:D
Napisano 02 marca 2008 - 10:44
haha wczas dajcie w 5 jezykach i tez bedzie;]
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Spoiler
Napisano 02 marca 2008 - 10:53
pa ruski dawajetsa !!!!!!!!!!