Zlot graczy Tawerny
Napisano 01 marca 2008 - 12:42
Termin:
- Nie może sie to odbyć w wakacje ponieważ wtedy wiele osób wyjeżdża. Obojetnie czy to jest babcia, ciocia czy też pozmywać garnki w Dublinie tudzież Londynie...
-Nie może się to odbyć w długi weekend poniewaz wtedy ludzie zazwyczaj maja inne plany zwiazane z rodzina czy tez "blizszymi" znajomymi i raczej nie zrezygnują z nich na rzecz zlotu
-Proponuje ostatni tydzien kwietnia(25-27), ewentualnie polowa maja(9-11 lub 16-18)
Czas
-Zjazd nie moze byc jednodniowy. Nie bede jechac pol Polski (albo i calej) po to aby pogadac z kims godzinę. Więc przykładowy plan imprezy:
-piatek wieczor, sobota rano(max) przyjazdy
-gry, zabawy, uciechy przewidziane w programie imprezy
-niedziela wieczor, poniedzialek rano odjazdy
-lub nawet dluzej - jezeli termin, pogoda i atmosfera (nie mylic jednego z drugim) dopiszą;]
Miejsce:
Tutaj czekam na propozycje. My z Bubasem mozemy przyjechac w dowolne miejsce w kraju.
Jezeli macie jakies miejsce gdzie mozecie zalatwic tanio nocleg na dwie noce dla paru/parunastu osob to wrzucacjie tutaj propozycje najlepiej z linkami/zdjeciami i wstepnym kosztorysem
Jezeli byscie mieli chec przywlec sie w moje okolice, powiedzmy mazury to moglbym podjac sie organizacji czegos takiego.
Program imprezy:
Raczej wykluczam jakies tam grania na komputerach itp - to mamy na codzien. Ewentualnie jak ktos ma blisko lub taka mozliwosc to moze jakiegos iksboksa tudziez playstation zalatwic zeby w jakiegos pesa czy mordobicie pograc, ale jakiekolwiek lanparty moim zdaniem odpadaja
A wiec:
-ognicho
-dobre zarcie
-dobra picie
-dobra zabawa
Lista chetnych - 4 sztuki jak na razie
1.Owi (każdy termin i miejsce)
2.Bubas(jak wyzej)
3. Atze PLUS Jagoda (miejsce i termin dowolny)
WSIO
czekam na propozycje;]
PISAC NA TEMAT
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 01 marca 2008 - 01:19
Napisano 01 marca 2008 - 01:22
Ogolnie to trzeba byc dobrze nastawionym. Nie ma co oczekiwac ze zjada sie tlumy, ale jezeli uda sie nam zebrac cos okolo 10 osob to bedze sukces.
No i nie patrzmy na innych:
nie moga przyjechac? - trudno
nie chca - kij im w oko
Patrzmy na siebie - ja chce to ja przyjade - i koniec kropka ;d
Napisano 01 marca 2008 - 01:29
Użytkownik RahH edytował ten post 01 marca 2008 - 01:30
Napisano 01 marca 2008 - 01:29
jak dla mnie odpada....
Co do miejsca zlotu:
Jak bedziemy wiedziec kto jest chetny to sprawdzimy rejon Polski ktory bedzie najblizszy wiekszosci, mniejszosc sie dostosuje.
Ja mysle ze wiekszosc na forum pochodzi z zachodniej i poludniowo zachodniej czesci Polski i gdzies tam trzeba bedzie znalezc miejscowkę...
Napisano 01 marca 2008 - 01:32
a teraz dobranoc
Użytkownik ulti edytował ten post 01 marca 2008 - 01:33
Napisano 01 marca 2008 - 01:36
A jak Wam daleko, to dajcie miejsce gdzie Wam pasuje w miare blisko większości, Owi dojedzie, ja również praktycznie w kazde miejsce.
Lista chętnych + 2 osoby
ulti ja od kilku lat spotykam sie z ludzmi z całej polski, których poznalem na serwie CS.
Użytkownik Atze edytował ten post 01 marca 2008 - 01:38
Napisano 01 marca 2008 - 01:37
A my co ? Gorsi?
Dlatego jezeli ktos jest chetny to nie patrzec na innych, nie patrzec na nie wypali/wypali tylko jade i juz ;D
Napisano 01 marca 2008 - 06:44
Napisano 01 marca 2008 - 08:26
przy wspomaganiu Tawki $$$ napisałem że pomogę i wsparłem ...
31 maja mam urodzinki jest to sobota wiec od piątku mogę balować
jak coś to ja z osobą towarzyszącą bym sie pojawił
co do ośrodka wypoczynkowego vel wczasowego to przy wolnej chwili mogę podjechać dowiedzieć sie ile nocleg pare fotek mogę trzasnąć i zamieścić ......
W zlot watpie tez, malo osob mamy aktywnych i serw padnie za miech wiec..
erHaiX masakra
ahas ten ośrodek mieści sie niedaleko łowicza woj łódzkie
EDIT //
znalazlem linka wszystko wiemy w takim razie
http://www.eholiday....clegi-1281.html
plus(+) atrakcje typu
Zamek
o to moja oferta
Użytkownik SWIREQ edytował ten post 01 marca 2008 - 08:29
Napisano 01 marca 2008 - 08:58
"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!
Napisano 01 marca 2008 - 10:45
Jaha ze beNNNNNNdem gadac co i jak i kiedy ale najbardziej to chyba kwiecien bo w maju to juz sesja mi sie zacznie i bede sie "óczył" dla mnie kolo lodzi to w ch** daleko ale wsiade w ten pociag i sie potluke troche... no chyba ze bejbe stopero bedzie jechal przez Krakow i mnie zapakuje do bagarznika
anyway ja chce spije Bubka pojdzie spac i mozna zaczac sie bawic wtedy
palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie
Napisano 01 marca 2008 - 10:51
a co nie chcesz mnie na imprezie? dlaczego wtedy dopiero zabawa...ja wam pokarze zabawe hahah
Napisano 01 marca 2008 - 10:58
Napisano 01 marca 2008 - 10:59