psychostaty - nowa wersja - konieczne jest wyzerowanie psychostatow
Napisano 09 czerwca 2008 - 04:01
jak mozna zauwazyc wgralem nowa wersje psychostatow - sa jeszcze fajniejsze i maja duzo nowych zabawek.
Ale niestety widzicie te bledy - trzeba wykasowac cala baze danych - wyczyscic wszystkie statystyki aby to dzialalo normalnie
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 09 czerwca 2008 - 04:04
Napisano 09 czerwca 2008 - 04:05
Napisano 09 czerwca 2008 - 04:06
Napisano 09 czerwca 2008 - 04:28
Napisano 09 czerwca 2008 - 06:19
Napisano 09 czerwca 2008 - 09:29
NEVER GIVE UP!
Napisano 09 czerwca 2008 - 09:56
Nowe psychostaty sa konieczne poniewaz nasza wersja byla stara i musialem zupgradeowac ją do wersji 3.1
NIESTETY ale ta wersja nie jest kompatybilna z zadnymi wersjami w dol.
UPGRADE BYL KONIECZNY poniewaz tamte miało wiele dziur latwych do sforsowania. W wyniku wlamu do psychostatów osoby nieuprwanione moglyby łatwo wyciągnąć dane do FTP tawerny TP. Wskutek czego moglyby dorwac wszystkie cofnig rcony czy tez nawet skasować serwer.
Chcielibyscie tego ?? Ja mysle ze nie
Mam zapisana stara baze - moze cos tam mi sie uda wyciagnac - ale watpie. Szkoda ze nie ma juz logow z shooters bo bym je zaczytal.
MI tez szkoda zapisanych moich 700 godzin, ale niestety tak musialo byc
Napisano 09 czerwca 2008 - 10:03
co my teraz będziemy czytać przed zaśnięciem. te wszystkie wspaniałe hedy z awupy. godziny na serwie, hedy z he :rabbi:
Napisano 09 czerwca 2008 - 10:04
hahahahaha
NEVER GIVE UP!
Napisano 09 czerwca 2008 - 11:48
W ogóle to ch** z gównem, będą nowe staty. Imo jedyna strata to fakt, że teraz w przypadku nowego kandydata na @ nie będzie można sprawdzić ile grał.
Nowy H@ Tawerny
Napisano 10 czerwca 2008 - 02:43
Nowe staty macie pod adresem
http://tawerna-cs.org/psycho
jest tam duzo zabawek nowych. Do tego mozna se zrobic sygnaturke taka jak u mnie. OD RAZU OSTRZEGAM - kto se zrobi sygne na pol ekranu nie bedzie mial zadnej!!
Staty obejmują caly okres wykupiony na gamesnet...
dostępu do starych nie ma
Napisano 10 czerwca 2008 - 06:19
nie wiem skad z d*py takie informacje ze mam 16h skoro mialem 500 a taki oxide ma 67h a wcale tyle nie mial ;]
imo bezsensu to jest '.'
Napisano 10 czerwca 2008 - 07:13
starych statów nie ma. może będą jako archiwum, Owi ma kopię i jak znajdzie czas to ją jakoś udostępni.
nowe staty obejmują okres od kiedy Tawerna jest na GamesNet. czyli od tej pory grywałeś trochę i masz 16h. Oxide grał więcej i ma 67h.
czy to tak trudno zrozumieć?
mieliśmy starą wersję statów. kiedyś trzeba było ją upgradować do nowszej.
w końcu to są tylko gówniane staty, a płaczecie jakbyśmy wam grać zabraniali.
prawdziwa strata jest tylko taka o jakiej wspomniał ScaR. Staty to jest olbrzymia baza SIDów, nicków, adresów IP. wielokrotnie pomagała w wykrywaniu łobuzów.
Napisano 10 czerwca 2008 - 08:16
no chyba nie, zobacz w moj profil steam 55h w 2 tygodnie to cos tu klamie ;] ostatnie dni sie zagralem na Tawernie, aaa i gralem tylko na Tawernie bo nigdzie indziej nie gram, wczoraj jedynie na wc3 pogralem z 1h.
Napisano 10 czerwca 2008 - 09:54
Statystyki ciagle jeszcze sie updateuja. gamesnet podobnie jak shooters przycinal transfer logów do bodajze 30 kilo, a ze wszystko elcialo do USA to bylo jeszcze wolniej.
Statystyki w tej chwili wlasnie skonczyly sie updateowac.
Teraz wszystko jest aktualne
Prosze przeczytac powyzsze posty zanim ktokolwiek zacznie mi tu jęczeć
Napisano 10 czerwca 2008 - 10:45