No to tak powiem:
intro - 5/10, naciagane 5 takie, taki jakis free look na tym duscie dziwny no i reszta tez troche taka niedopracowana, widac roobta na szybko byla

ale nie jest zle, heheheh, muzyka w intro nawet w miare jest.
film - Playerbarow te co pokazuja nick i miasto w ogole nie oceniam bo by sie przykro zrobilo ;o
Niepotrzebnie to na kazdej akcji jezeli jest ten sam gracz pokazjecie playerbary jeszcze raz od nowa ;o przecierz jakbyscie nie pokazali to by wiadomo bylo, ze to ostatni gracz jaki byl czy cos, no i ten wyglad tego troche taki biedny.
Jest tez takie przjescie, ze moon strzela przez scinae na nuku ( 2 sekundy jego akcja ;o ) do ct i sekunde po tym

a po moonie w takiej samej akcji jest Predator co zabija podobnie :|
Po tym jest takie cos ze gra: moon, predator, blee i znowu predator :| n/c
Gra stoper ladna akcja, jak nie najlepsza z calego filmu, nastepnie uszczelka zaczyna grac ale jego tego nicku i miasta nie ma od poczatku jak inne ale po jakims czasie jak juz zabija gosci ;o a po tym znowu jest stoper ;o a potem znowu Cwaniak gdzie juz graj sporo czsau wczesniej ;o potem white window i znowu rahh co gral przed windowem ;o takich akcji jest conajmnij z 20-30 szkoda tu po koleji wypisywac ale wg. mnie jest to duzy blad, bo powino byc po koleji graczami a nie skakanie takie.
Sa takie akcje jak sie strzela z dgl to kornik, kondi np. 3 zabija a wyglada to jakby jednego zabijal takie przeskoki ;o
2 razy takie same akcje windowa pokazane ...
fragi 6/10 - najlepsze fragi to wiadomo moje co nie

hehe a tak ogolnie to stoper na cpl_strike pro akcja, potem z tym dgl cziterska ;f i shatan na cpl_clan_fire2 z dgl ladnie pokaral,
muzyka - takie 3/10
buahaha ta akcja na b gdzie pake rozbroil jest kozacka buahahahahha na koncu filmu leze i kwicze.
outro - o outro w ogole mowy nie ma ;o
Takze film slaby, mi nie podszedl ocena moja ogolna to jakies takie 3.5/10, duzo bledow w filmie, pewno gdyby nie to ze opisywalem co jest zle bym spal podczas filmu, spodziewalem sie czegos lepszego jak na 3 miesiace roboty ;f ale napewno lepszy film od poprzedniego to musze powiedziec z pewnoscia jest.