ej maczo, maczamp czy jak Cie tam zwa, czemu tak dlugo demka przyjmujesz ? :| Do 1 wrzesnia powiedzmy zbierasz demka to tak do grudnia bys film skonczyl ?! Do 1 wrzesnia to praktyczie prawie 2 miesiace na demka co ty chcesz godzinny film zrobic ? :| na takim film ludzie beda przysylac sporo akcji, zobacz na Tawerna Movie #1, 2 tygodnie demka byly zbierane a jest tego chyba z 10 minut.
Człowieku czemu tak na mnie najeżdżasz nie pasuje to nie wysyłaj swoich dem. Dałem taki termin ale pozgrywane juz bede mial wszystko wcześniej, są wakacje i niektórzy wyjeżdżają a nie siedzą i grają na FFA jak jakieś nou lajfy bez przyjaciół bo na dworze jest 30C. A niech przysyłają dużo demek będzie z czego wybierać, mogę i 4h film zrobic jak Ci tak bardzo zależy.
Poza tym sam za niedlugo wyjezdzam i nie bedzie mnie przez jakis tydzien z hakiem potem znow bede do 28 bede mial wiec z 12-13 dni nad tymi demami które mi zostaną przesłane. Moze i do konca wakacji bym to stworzył jesli bym jeździł wszędzie z laptopem ale takim nou lajfem nie jestem więc konkretna robote zaczne w połowie sierpnia i około wrzesnia gdzies to skoncze (moze na moje urodziny 16.09
)
Taki film to ja robię w miesiąc moze troche wiecej więc nie sapaj tam jak nie masz o tym bladego pojęcia, po za tym jak kolega wyzej wspomnial predator sam demka wyszukiwał a ja gram na tym serwie 2 tyg i nie siedze tam nonstop tylko jak mi sie bedzie chcialo to wbije
więc to ludzie z łaski swojej beda wysyłac dema i to od nich bedzie zalezalo ile ich bede mial i kiedy skoncze prace.
BTW. Zmiana metody wysyłania dem, proszę o upowanie na jakims hostingu (rs,mu off) i przysyłania linków na GG:8444730.
Z góry dzieki.
Użytkownik MaCho edytował ten post 07 lipca 2008 - 01:01