Skocz do zawartości

Zdjęcie

nje lubie was, wiecie czemu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#1 plaj

plaj

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 294 postów
  • Ską…d:50 cm od monitora

Napisano 10 listopada 2008 - 12:27

zaraz bedzzie all badzcie wyrozumiali :)pisze

Użytkownik plaj edytował ten post 10 listopada 2008 - 12:28

• 0
========================================================================================================

w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...

ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!

Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?

niee ty go nie znałeś..

Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================

#2 plaj

plaj

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 294 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 01:08

pisze bo edycja nie wyszla

wiecie cczemu mnie wpieniacie typy ??? "i pisze to na pelnej bani bo jestem taki dzieciak.... ale jak sie zbierze to trzeba... wezcie sie za siebie.. wchodzac w to cale cod4 mialem nadzieje ze czowiek zlepie cos lepszego niz cs 1.6:" i zlapalem z samej frajdy grania.. zal mi dupe sciska do teraz mysle gdzie jest palacz gdzie slepy( przepraszm tych ktorych nie wymienilem ale w poscie by miejjjjsca zabraklo bo cenie naprawde was wszystkich szczegolnie tych szczerych...) gdzie ludzie, z ktorymi kochalem przbywac ??? czesc zotstala .. pelen szacun dla ludzi co to rozkrecaja mimo braku czasu itp. mimo braku checi zeby we 2 ososby na serwie przebywac ... i chociaz pisze kolejnego offftopa to kazdy co przeczyta cos dla siebie wyciagnie.. mpo prostu zebralo mi sie,a dzial ma zajmowac dyskusje wiec słucham genialnych pomyslów na rozkrecenia serwera !
jak w przypadku innych rzeczy trza znalesc punkt odniesienia= dla mnei punktem odniesienia są serwery herkulesa, ktore stoja na wysokim poziomie" oni moga sie od nas uczyc o cs'ie my od nich o cod'zie.." bije do tego zebysmy w jaki kolwiek sposob zabrali sie za to wszystko nie wiem naprawde jak do was przemowic? powiem tak wydalem hajs przeznaczony na rzarcie na zycie aby ten serwer dzialal,zeby zostac mimo znudzenia cs'em, z ludzmi z ktorymi mi sie micha cieszy.. slabo jo ofc, ale niech sie ktorys z was postawi w takiej sytuacji, nie mam pomyslu jak to ruszyc? pytam swira fajny pomysl niech bedzie szukamy aminow= jo dobry wabik jakos trza zaczac jestem pelen checi grajmy...rzucajmy po serwerach( sam odpalilem spama poslalem po wielu serwera poslkiech w tym herkules i inne swindre) ale zal dupe sciska jak wczodzi sie na serwer a tu o byle gowno klotnia??po hoy naprawde.. albo ciagnie sie z tego przyjmnosc albo oplacmy zamkniety gdzie tylko my i pobierani na adm moga wbic??kazdy z nas ma swoje zycie przecie jo?? i z pelna powaga to pisze bo maniakow mamy w chinach japoni gdzie szczaja w butelki itp nie o to chodzi.. rzucmy jakis prosty pomysl, odniesmy sie do niego chociaz we 6 osob, rozkrecmy to troche.. nie wiem jak.. nie wiem kirwa , ale trzeba jakos zaczac?? kazdy pomysl dobry, ale jak wam w dupe to wchodzi to po co po co sie stresowac?? jezeli nie ma o co walczyc to napiszcie ,bo po co kazdy z nas ma w jakis sposob sie w to wgryzac ?? lepiej sobie zyc 4fun jechac za miesiac czy 2 =zamkniety na 10 osob otworzymy i lajt.. ale jak sie za cos juz porzdnie bierzemy to troche zycia potrzeba?? a tu ciszaaaaaaaaaaaa, nich sie ktos udzieli to ciszaaa, nowyy pomysl ciszaaaaa wiecie kolo czego sie to kreci?? szczerze wrzucccie ten topic moj do kosza bo po co sie na jego temat wypowiadac nie ?? byl sobie plaj i chorobliwe rzeczy kreci na forum.. klocic sie chce.. njeeee sraja mnie te klotnie nie w tym rzecz rzecz w tym zeby te serwy zyly zarowno cs jak i cod(cs se poradzi w koncu renoma robi swoje). Chcialbym zeby byla dyskusja.. a nie cisza.. pokazcie zo cos wam chociaz odrobine zalezy zeby to rozkrecic ja pomoge kirwa, zebym mial wolny czas poswiecic pomoge,ale nie moze byc 0 jakich kolwiek chceci bo mi tez to w takim wypadku zacznie zwisac...

1.Moj pomysł poscic jeden mod na codzie np sabotaż , bo wg mnie na tp s&d za wczeniej , na dm za nalo slotow ffa( po co schodzic tak nisko). sprobojmy czegos i trzymajmy sie tego.
2. Zdeklarujcie sie ludu kto tak naprawde jest w stanie postawic na ten serwer, czyli mimo 0 ludu na serwerze zainwestowac w niego do czasu az sie ruszy.
3. Ustalmy ale tak bez chory ambicji czy moja wypowiedz i wczesniejsze pomysly maja jakikolwiek sens do zrealizowania, bioroac pod uwage czynniki takie jak: nasz wolny czas, zaangazowanie, checi, i realiaa ktore z jakichkolwiek deklaracji wynikaja.

Puki co sladam podziekowania dla ludzi ktorzy w wiekszoci ten post przyczytaja i o ktorych wczesniej nie wspomnialem :
rev,kornik czapkastyle, kornik 4ffff, wodny , owi , stoper , blind , bubasek , pbl ,bleee, masmix, fauler, konik, diabel, lukasz(sredni z rodziny owiego), swir typ:), snifer, tyro, no dumbas metal :),tracer ,wormsik , qkk, blookers,bodziu. sylwo , dziki , mentos ,cwaniak,blood , bj,fukacz i calej ekipy ktora stawia na tawerne wszystko co najlepsze i ktorej nie wymienilem z wiadomych powodow ( jezeli jest ktos urazony to przepraszam,ale zwyczajnie zbyt wielu was cenie).
dziekuje wam za to ze mimo przeciwnosci jakie tam zycie gotuje staracie sie za wszelka cene wlozyc wszystko co najlepsze w to bagno i czesto maciemieszane uczucia jak ja. I wyglaszajcie je kirwabo warn czy ban nie zabije w was tego za co ludzie was beda cenic bardzo dlugo """" tylko z kultura"" dizekuje i pozdrawiam! editted by plaj

wszystko ma swoje priorytety niestety http://video.google....s...a=N&tab=wv#

Użytkownik plaj edytował ten post 10 listopada 2008 - 01:37

• 0

w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk

ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!

Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..

niee ty go nie znałeś..

Ja tu jeszcze wróce

#3 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 10 listopada 2008 - 01:25

drugs are bad m'kay?

odpisze jutro
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#4 w0rms.dll

w0rms.dll

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 633 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 01:35

Generalnie to następnym razem pisz na trzeźwo bo wiadomo na bani czlowiek lapie wenne ale teraz zrozumieć twój post to jest dopiero sztuka. No dobra a teraz odnośnie eseju: sprawa wygląda tak że praktycznie jedynyą, najlepszą reklamą bijącą reszte na głowy są ludzie grający na serwie i obczaj to nie moge pograć w COD'a 4 bo mam za słabego PC część osób zapewne też ma taki problem.Wiekszość ludzi poprostu jest na poziomie gier typu CS 1.6 i UT2003 część ma na to za słabego PC część poprostu lubi grać w CS'a i reszta gier go nie interesuje a jeszcze inna część osób ma inny problem i tak zmierzam do tego że chyba generalnie w Polsce COD (zwałszcza 4) nie jest tak popularny jak CS i mniej ludzi w niego gra dlatego też cieżej ich zdobyć na serwa i teraz taka sprawa jest kilka,-naście dobrych serwów do COD4 i ludzie na nich graja bo jest na nich zawsze ekipa, zmierzam do tego że żeby zaludnić serwa trzeba na nim najpiew mieć jakichś plejerów i teraz zaczynamy najpierw musimy sami grać na serwie żeby ich przyciągnać a jak wiadomo nie każy możę np. Ja.Reklamy na forach i inne pierdółki to naprawdę mały procent sukcesu tak wiec żeby mieć pełno osób na serwie trzeba zacząć od samych siebie i zacząć tam grać max ilościa ile sie da potem ewentualne reklama.Bo co z tego jak napisze sie reklame na boardzie jak koleś wbije sobie adresik w steama i zobaczy pusty serwer co mu z tego no nic :P A jak zobaczy chociaż juz polowe serwa to może jednak sie skusi i wejdzie :D Mam najdzieję że dobrze rozkminilem twój esej i że mnie też zrozumiesz bo też chaotycznie napisalem :D

A No i PS. Nie spinaj tak bo wiadomo po to przeszli co niektórzy na COD'a ażeby odreagować od tego stresu co niby panuje w CS :D Więc bez spin, nie ma się na nic i na nikogo kolbować tylko trzeba zacząć działać ja dalem już mniej więcej info jak :D

Użytkownik w0rms.dll edytował ten post 10 listopada 2008 - 01:38

• 0

#5 plaj

plaj

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 294 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 01:46

wypadaloby zebym przyrownal rzeczy podkreslone przeze mnie na grubo ale nie bede przytaczal worms bo po co doczytaj :). 0 spin 0 checi na klotnie. dyskusione =

co do podpicia to jutro moje zdanie sie nie zmieni jestem na tyle trzezwy zeby ogarnac co pisze, nikogo mam nadzieje nie urazam, a reklama serwera moze poleciec w rozne stroney np rozmowe na jej temat na serwie..

+ nie interesno dyskusja o cod4 = zbedny post nabijac mozna na forum csa albo offtopic

Użytkownik plaj edytował ten post 10 listopada 2008 - 01:50

• 0

niee ty go nie znałeś..

Ja tu jeszcze wróce

#6 plaj

plaj

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 294 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 09:35

dobra to wypadaloby sie na trzezwo odnies do tematu:

"A mówili nie pij",

Z góry uprzedzam lud caly, aby do tekstów pisanych przeze mnie pod wpływem alko podchodzic z przymróżeniem oka. Owszem troche prawdy tam zawsze jest, ale zwykle to belkot nietrzeźwej osoby. Bo obiektywnie patrzac nawijam o wszystkim i o niczym:).

Co do pomyslu pana plaja calkiem ogarniety jak na promile we krwi wczoraj, podziekowania kirwa jakbym ksiazke napisal:) Ogólnie z tego co widze mam skrzywienie do pisania tutaj dlugich postów po napitemu, ale co poradzisz.

Ogólnie to nie wiem co dodać bo tak do końca nie rozumiem do czego biłem tam wyżej. Poprostu sie wylalo cos jak to z pijanej osoby i tak dobrze ze nie zwyzywalem wszystkich bo wtedy wogole by bylo :) tyle

Użytkownik plaj edytował ten post 10 listopada 2008 - 09:43

• 0

niee ty go nie znałeś..

Ja tu jeszcze wróce

#7 w0rms.dll

w0rms.dll

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 633 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 02:21

A to ci dobre :P Następnym razem wkręcaj faze i zapisuj wszystko do notatnika :D
  • 0

#8 palacz

palacz

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 911 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 10 listopada 2008 - 03:04

ja tak nie do konca trzezwo ale popieram wypowiedz wormsa! nie kazdy z csowcow ma sprzet na cod a bez graczy nie bedzie natepnych graczy.... wiecej juz sie nie wypowiadam bo cod (niestety:( ) mnie nie dotyczy...
  • 0

ws2xe1.jpg

#9 bl1nd

bl1nd

Prawnik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 03:50

szczerze powiem...

narazie nie chce mi sie grac w cod`a ... kupilem, jest ok ale nie chce mi sie...
  • 0

palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie

#10 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 09:27

nie istotne że po pijaku, wystarczy się wczytać w to co chciał przekazać plaj i każdy powinien dostrzec sens wypowiedzi. dodać do tego ładunek emocjonalny w jaki jest ubrana i dla mnie sprawa jest poważna.

prawda jest taka, że żadne reklamy, akcje, pomysły nic nie dadzą bez jednej PODSTAWOWEJ rzeczy - gry na serwerze.

ktoś tu już wspomniał - co z tego że ktoś zareaguje na reklamę i znajdzie serwer wśród miliona innych, które się wyświetlaja na liście, nawet niech go zapisze w ulubionych. nie wejdzie na niego jak jest pusty.
wszelkie działania promocyjne mogą być DODATKIEM do działania podstawowego - grania.
dlaczego Tawerna TP się wybiła? tylko dlatego, że FF na niej grali, często 1vs 1, 2vs 2, ale grali, zapraszali friendsów i grali.
grali, grali, grali, grali...........

kilka osób zapaliło się do pomysłu serwera cod4, dlatego on powstał. ale ogień był słomiany. nie widzę jakoś chęci do gry.
prawdę mówiąc przewidywałem, że tak być może. proponowałem wynajęcie prywatnego serwera - taniej i na okazjonalne granie styknie. ale większość oczyma wyobraźni widziała drugą TP.
niestety w cod4 - mimo że jest drugą co do popularności gra sieciową - gra tysiące ludzi, a nie jak w cs miliony.
większość serwerów z czołówki ma srednią graczy mniejszą niż miała nasza FFA. tylko kilka serwerów jest na tyle popularnych, żeby mieć ciągle graczy. dlatego nie jest łatwo. bez grania nic nie będzie.

ponieważ byłem pewny, że miesiąc to za mało i pomysł upadnie, bo nie będziecie chcieli dalej płacić, postanowiłem podwoić szansę i dołożyłem na drugi. sądząc jednak po waszym zapale obawiam się, że to nie wystarczy.

jeżeli chodzi o mnie. grałem w cod4 rok temu. wtedy po raz pierwszy zrobiłem serwer, ale szybko go zamknąłem bo nie miało to sensu. u mnie okres fascynacji grami trwa od kilku dni - jak mnie nie wciągną, do kilku miesięcy - jak gra mnie wciągnie totalnie.
ale jak poznam już wszystko co ona ma do zaoferowania to mnie zwyczajnie nudzi i szukam czegoś nowego.
cod4 mnie pociągnął i grałem w niego trochę, ale potem przyszły nowe gry i teraz nie chce mi się go odpalać. są inne ciekawe gry, które trzeba rozpracować.

zapytacie dlaczego poparłem pomysł i po co wydałem kasę ? heh..
odpowiedź jest prosta : bo mogę sobie na to pozwolić, bo czasem nie chodzi tylko o własną dupę, bo pomaganie innym daje satysfakcję.

potraktujcie post plaja poważnie, bo mimo "niezwykłej" formy niesie ważne treści.
  • 0

#11 bl1nd

bl1nd

Prawnik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 11:38

ja tam nie mialem zapalu... dorzucilem ile moglem zeby bylo... szkoda mi troche pieniedzy na cd-key z ktorego i tak nie kozystam... moglem przeznaczyc ta kase na co innego...
  • 0

palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie

#12 plaj

plaj

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 294 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 01:38

Ale nikt " ten slepy pretensji nie ma :) nie w tym rzecz:) poczujesz potrzebe pogramy :) nie to sprzedaj keya i na piekna wydaj flote :) sa cele i cele. Ja juz sie przestaje denerwowac kupilem karnecik na silownie bede biegal tam sie wyrzywac, bo choc wiadomo kazda taka seryjna produkcja, jak ktos wylapie glowne wartosci przez nia wskazywane, cos tam daje, to chyba wiekszego sensu nie ma denerwowac samego siebie i jeszcze ludzi dookola:)

Teraz tylko musimy sie zastanowic tak jak TYRO mowi czy to co kilku z nas oczyma wyobrazni chcialo osiagnac, czyli prawie full serwer, ma sens kontynuowania , czy moze lepiej zainteresowac sie, po zamknieciu czasu oplaconego, wykupieniem zamknietego.

Ja moge wejsc w uklad i probowac zrobic cos z publika ktorego tu mamy dorzucic sie po zakonczeniu oplaconego czasu, ale wiecie 1 czy 2 czy nawet 3 ososby nie wystarcza, bo przeciez nie da rady caly dzien okupywac serwera kazdy ma swoje zycie. Trzeba przemyśleć tyle.
  • 0

niee ty go nie znałeś..

Ja tu jeszcze wróce

#13 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 12 listopada 2008 - 06:20

Obeicalem ze odpisze wiec odpisuje. Gram u nas prawie codziennie, skrzykuje ludzi kiedy tylko moge. Dodatkowo grajac na innych serwerach zbieram ludzi do friends na xfire i tez pare razy ich zaprosilem. I to przynosi efekty. udaje nam sie pograc po 3vs3.

Ale podam przyklad
- nie gram, bo mnie zabijacie uzywajac martwej ciszy
- nie gram, bo mi sie mapa nie podoba, nie gram bo mi sie tryb nie podoba.
To sa slowa osob ktore rzucily kase na serwer

Rece opadaja po takiej argumentacji. Zaraz pewnie beda wyrzuty na priv czy tutaj, ale napisalem prawdę. Grajmy chlopaki to moze cos sie uda.
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#14 Masmix

Masmix

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 164 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 06:49

Tyro ma racje, ja pomimo braku czasu na coda takiego jak np. w wakacje, to jak juz jestem to tez staram sie pisac przez xfire tak jak osatnio prawda? Dla mnie nawet nie ma znaczenia ile razy ktos tam bedzie probowal kogos naklonic do gry, tylko czy czasem, jak ma chwilke czasu to nawet to 30minut poswieci i SPROBOJE rozkrecic gre. Ostatnio mi sie bardzo fajnie z Wami gralo, do zobaczenia, aha i jeszcze jedno- nie poddajmy sie tak latwo... Dla przypomnienia dodam, ze z serwem cs nie bylo tak szybko rozowo, a i czasem byly kryzysy- nie chodzi mi tutaj nawet o klotnie.

Z tego miejsca chcialbym podziekowac tyrowi, naszemu dobremu wujkowi/dziadkowi ;). Mimo, ze nie gra chce dalej wspomagac ta inicjatywe. Rozumiem takze Twoje pobudki, pomimo tego, ze gram w cs rzadko to cieszy mnie to, ze iles tam ludzi dzieki naszej inicjatywie moze sie dobrze bawic, mam nadzieje ze tak sie tez stanie kiedys z codem. Jeszcze raz powtorze- cierpliwosci. Nie zapominam takze o Owim i wszystkich innych ktorzy sie staraja rozkrecic coda, wyroznilem tyra dlatego ze on nie gra, a Wy na szczescie tak :D.
  • 0
Disturbed: Indestructible:

"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!

#15 plaj

plaj

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 294 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 03:02

kazdy z nas ma po kolei troche racji i widac ze chcemy co nieco ruszac ja deklaruje ze na nastepne miesiace zycia serwera sie dopace zarowno czasem jjak i $ mam tylko nadzieje ze chlopaki nie polecicie w chu..a . puki co pora spac;)
  • 0

niee ty go nie znałeś..

Ja tu jeszcze wróce

#16 fukacz

fukacz

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 574 postów
  • Ską…d:CZLDZ

Napisano 13 listopada 2008 - 08:37

hmm tak więc ja często siedze z kumplem na skypie i kiedy wchodze na Tawerne on strasznie bluźni że będzie czekał 15 min na slota, a i tak pewno ktoś go ubiegnie, a nie ma obecnie kasy na wykup slota. Mowi też że Tawerna jest najlepszym publicznym serwerem jaki zna, tylko nie ma slota i nie gra, wynika z tego że jest zaludniona przez dłuższy czas. Tak więc odnosze sie do zdania Masmix'a -cierpliwości. Skoro dało się od zera postawić serwer CS (jak pamiętam ktoś tam kiedyś pisał że też sie grało 3vs3 albo 4vs4) to da sie od zera postawić serwer CODa, to wymaga tylko czasu i... cierpliwości :)

Ja osobiście nie gram w CODa i nie mam zamiaru, to tylko kłebek moich myśli, jeżeli bez sensu albo offtop to prosze usuńcie posta :)
  • 0

Dołączona grafika

NEVER GIVE UP!

#17 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 09:06

czy voice działa na serwerze? jest włączone.
  • 0

#18 plaj

plaj

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 294 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 12:11

z tym voicem to jest roznie kbo niby dziala ale nie wszsystkich slychac. Nie wiem zastanowmy sie nad wlaczeniem killcam .
  • 0

niee ty go nie znałeś..

Ja tu jeszcze wróce

#19 KoRniK

KoRniK

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 069 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 13 listopada 2008 - 02:10

killcam... troche wkurza... bo znajdziesz dobre miejsce (niestety na team deathmatch gra opiera sie w polowie na ffa i bez dobrej campy gowno ci wychodzi :D) i przez takiego killcam'a odrazu wie gdzie jestes... ;/
  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#20 Masmix

Masmix

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 164 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 03:26

Ja jestem przeciw killcam.
  • 0
Disturbed: Indestructible:

"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1