mała uwaga
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:11
gram od czasu do czasu na Tawernie.
Mam nick mENTOS
Problem polega na tym ze jakis admin ma nick też nick mentos i już dostalem raz bana za niby podszywanie sie..
fakt faktem ze ban byl na 5 minut ale nie chcem za kazdym razem byc banowanym za to ze juz jakis admin ma taki nick..
nie jednemu psu burek na imie.. probowalem to wytlumaczyc adminowi ktory mnie zbanowal ale nie docieralo to do niego..
nie mam zalu co do bana ale prosze jakos to ogarnac zebym mogl spokojnie sobie grac na tym serwerze..
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:17
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:20
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:21
NEVER GIVE UP!
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:26
Zgadza się Fukacz.daj se gwiazdke, kropke, podkreślenie, tylde(tylko nie z przodu, bo mentos kiedyś tak miał), myślnik albo coś podobnego i nikt Ci nic robić nie powinien.
Mi tam to nie przeszkadza że będą dwa mentosy Ja na pewno nie zbanuje , a admini mnie z tobą nie pomylą raczej więc nie ma problemu .
Pamiętam nie zapomnę nie zapomnę pamiętam
O wszystkich dobrodziejstwach i o wszystkich przekrętach
Co w życiu mnie spotkało a na co jeszcze czekam(...)
Wszędzie po trochu zawsze tam gdzie pożądany
Nie wpycham się jak chamy nie wchodze gdy niechciany
Wole solowe stany przy płytach zajarany (...)
Nie kozaczę jest wj** to nie płaczę(...)
Śmiejesz się? to zgadnij kto się będzie śmiał ostatni!
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:37
Dlatego nie banowac mentosa za podszywanie sie pod Mentosa ;D
Zeby tylko rozroznic nasz mentos to mentos1 a nowy to mentos2 ;P
A wiec Mentos2 ja wiem ze nicki kazdy moze sobie dobrac jakie chce, ale w przypadku gdy na serwerze od ponad roku gra jakas osoba pod stale jednym nickiem, troszke byloby glupio jakby nagle ktos drugi zaczal sie tak samo nazywac. Zwlaszcza ze ta osoba pelni funkcje na serwerze i moze to wprowadzac ludzi w blad.
Dlatego tez jezeli nie ma sprzeciwu Mentosa1 to mozesz se spokojnie grac, ale postarajcie sie jakos dogadac tak aby mozna bylo was odroznic.
nie wiem, na przylad
Mentos1 niech sie nazywa "mentos"
Mentos2 niech sie nazywa "MeNtoS"
Czy jak juz wy tam chcecie to sobie udziwnic (nigdy tam za literkami cyferkami i innymi krzkami nie bylem - wasza sprawa).
Podsumowujac jakos ujednoliccie zapis aby bylo was mozna odroznic.
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:39
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:43
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 16 grudnia 2008 - 04:56
No to o czym my rozmawiamy ? chyba że ktoś nie odróżnia dużych liter od małych literta nasz mentos jest "mentos" a ten zbanowany meNTOS ... gdzie tu podszywanie jakies ? smiech na sali :F
Napisano 16 grudnia 2008 - 05:05
Napisano 16 grudnia 2008 - 06:00
NEVER GIVE UP!
Napisano 16 grudnia 2008 - 06:06
Hahhahaja chciałem dobrze
hitler też chciał dobrze ;O
Dobrze powiedziane
Nowy H@ Tawerny
Napisano 16 grudnia 2008 - 06:23
Napisano 16 grudnia 2008 - 07:11
@ pbl ale ty masz ten avatar poprostu on mnie rozwala zawsze jak czytam cos na forum i trafię na twój post to patrzę się na niego z minutę nie wiadomo czemu <lol2>
Napisano 16 grudnia 2008 - 11:54
palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie
Napisano 17 grudnia 2008 - 08:28
kolega mentos2, jeżeli nie zmienił nicka po pierwszym ostrzeżeniu, nie powinien się dziwić banowi. upieranie się przy nicku do zwykłe stawianie się. na tym serwerze i w tej społeczności jest póki co tylko jeden mentos i trzeba sobie wymyślić inny nick. tak jest wszędzie. rejestrujemy sie gdzieś i jeżeli nasz zwyczajowy nick jest zajęty to nie spieramy się z administratorami, że nam się on należy, tylko wybieramy sobie inny. mój nick jest rzadko spotykany (chyba dlatego, że jego znaczenie nie jest pr0), ale również zdarza się, że jest zajęty, więc wybieram sobie inny np. xtyro.
gdybym grał na serwerze, kolega zostałby poproszony o zmianę, a jak by odmówił, toby wyleciał...
Napisano 17 grudnia 2008 - 08:42
zostawcie bjszopa, nie zrobił źle. wszędzie banują za podszywanie się pod admina. na niektórych serwerach są pluginy banujące z automatu za nicki podobne do adminów. nieważne czy nick ma duże czy małe litery. nicki adminów są chronione.
kolega mentos2, jeżeli nie zmienił nicka po pierwszym ostrzeżeniu, nie powinien się dziwić banowi. upieranie się przy nicku do zwykłe stawianie się. na tym serwerze i w tej społeczności jest póki co tylko jeden mentos i trzeba sobie wymyślić inny nick. tak jest wszędzie. rejestrujemy sie gdzieś i jeżeli nasz zwyczajowy nick jest zajęty to nie spieramy się z administratorami, że nam się on należy, tylko wybieramy sobie inny. mój nick jest rzadko spotykany (chyba dlatego, że jego znaczenie nie jest pr0), ale również zdarza się, że jest zajęty, więc wybieram sobie inny np. xtyro.
gdybym grał na serwerze, kolega zostałby poproszony o zmianę, a jak by odmówił, toby wyleciał...
Jeśli tak to okej , w końcu to ja tutaj gram ponad rok a nie on . Więc jak pojawi się na serwie to go upominać nie zmieni to ban .
Napisano 17 grudnia 2008 - 10:09
Napisano 17 grudnia 2008 - 11:05