Aj tam wodny, teksty Antysemickie mnie w ogolę śmieszą. Powiedz coś na żydów to sie prawie wszyscy posrają, zaczną Cię jechać. Ja p*****e nie dotknięci ludzie. Nawet w mediach, Ruscy nie przyznają się do Katynia, 1 dzień i koniec, a ktoś powie coś o żydach to bębnią cały tydzień w wiadomościach. Trochę umiaru. Polaków Niemieckie media jadą jak chcą, jakby puścili coś o żydach to by była afera międzynarodowa
Jak ktoś ma z typem komtakt, niech mu napisze, żeby zaczął się jakoś zachowywać, bo to że dacie mu bana, to i tak wróci i koniec, a ban na 90 dni to śmiech na sali, inni gracze wyzywają od h**ów i k**ew, a maja bany na kilka godzin
EDIT
Tak, bez zastanowienia piźnijmy mu 70 dni i tyle. Wyrwać chwasta. Mózgi on typy
EDIT
A o co mam Reva prosić ? Ja mam swoje zdane na temat żydów i koniec. Nie dotknięci są i tyle. Jakby tylko oni ginęli i jakby tylko oni mieli problemy. Najlepszą beke miałem jak Mel Gibson po pijaku powiedział, że póki 1 żyd żyje to na ziemi nie będzie spokoju, i wszystkie wytwórnie pozrywały z nim kontrakty, bo przecież wszystko co przynosi największe dochody to własność żydów (wytwórnie filmowe np właśnie). Dlatego uważam, że karać za teksty o żydach to głupota. Akurat Bombowiec gadał głupoty i hitlerze, ale to dziecko jest, dać mu bana na kilka dni, porozmawiać z nim i tyle, bo dać bana na ~90 dni to najprostsze wyjście.
Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 14 lutego 2009 - 10:57