Prawdopodobnie będę posiadaczem owego telefonu ( możliwe, że szczęśliwym ) lecz nie za bardzo znam się na komach. Co mi możecie o nim ciekawego powiedzieć ? Bardziej go polecacie czy raczej powinienem wybrać coś innego w tym przedziale cenowym ? ( do 900 zł ). Zalety/wady ?

Lg Ku 990
Rozpoczęty przez Blood, maj 07 2009 12:36
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 maja 2009 - 12:36
Blood was here.
Napisano 07 maja 2009 - 12:52
Kolega miał, i mu się wyświetlacz wylał 

Ale to pewnie przez złe użytkowanie telefonu ;p

Ale to pewnie przez złe użytkowanie telefonu ;p
Użytkownik Omay edytował ten post 07 maja 2009 - 12:53
Napisano 07 maja 2009 - 01:33
Taa, już czytałem setki komenatrzy, każdy inny od poprzedniego i każdy twierdzi, że ma rację. Z tego co widzę, to po prostu kwestia na jaki aparat się trafi - z resztą w obecnych czasach, tak jest ze wszystkim.
Blood was here.
Napisano 07 maja 2009 - 02:02
nie wiem czy tak zupełnie na temat, ale ja do telefonów LG mam uraz. Kiedyś miałem takiego z aparatem (wtedy szał był ha ha hi hi) i mi sie rozwalił. sam z siebie, nawet nie spadł czy coś. wogole jakby mu pikawa padła i kiszka. Dlatego, jesli moglbym Ci doradzic, poszukaj innego telefonu za ta cene, na pewno cos ciekawego sie znajdzie

kiedyś wróce

Napisano 07 maja 2009 - 02:19
Nie lepsza opcja bylby telefon np taki jak Nokia N73? Nowka w granicach 600zl chyba jest. Wszystkie n-ki sa jednymi z lepszych telefonow. N95 Ci akurat nie polecam, chociaz w takiej cenie nowy tez bys kupil, ale z tym to jak z jajkiem trzeba. Albo np. jakis soniak typu c702 w910i calkiem ciekawe telefony, ale kosmiczna cena.
Napisano 07 maja 2009 - 02:30
c702 jest petarda, miałem w rękach i się bawiłem, a 902-bond-style jest wogole swietny..
ale $$ :/

kiedyś wróce