Na gali w Zurychu ogłoszono 11 roku 2009 oraz Najlepszego Piłkarza Roku 2009. Obyło się bez niespodzianki i wygrał Lionel Messi.
Skład:
Bramka: Iker Casillas
Obrona: Daniel Alves, Nemanja Vidic, John Terry i Patrice Evra
Pomoc: Steven Gerrard, Xavi i Andres Iniesta
Atak: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Fernando Torres
Jest parę nie dociągnięć wg. mnie. Taki Gerrard i Torres nie zasłużyli na miejsce w tej jedenastce... 0 osiągnięć, nie zaspecjalna gra.
11 Roku 2009.
Rozpoczęty przez Ramzi, gru 23 2009 11:32
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 grudnia 2009 - 11:32
Napisano 23 grudnia 2009 - 11:36
Torres jest na prawde swietny i pokazal klase grajac w srednim ostatnio Liverpoolu, a Gerrard to w sumie nie wiem nawet czemu byl nominowany, ale szczegol -.- Za Alvesa dal bym Maicona, a za Gerrarda Ribery'ego
Napisano 23 grudnia 2009 - 11:37
Jeśli chodzi o zawodników z Liverpoolu to Torres cos tam gra, ale i tak słabo jak na niego, mysle ze Torres zasłużył żeby być w gronie kandydatów, ale z drugiej str nie zasłużył na to trofeum 
Gerrard ma słaby sezon zresztą cały klub ma klopoty
Gerrard ma słaby sezon zresztą cały klub ma klopoty
Użytkownik Ex^it edytował ten post 23 grudnia 2009 - 11:44
Napisano 23 grudnia 2009 - 12:39
Dokładnie cały Liverpool ma teraz problemy i brakuje im tego 'czegoś'. Odpadli z Ligi Mistrzów może chociaż pokażą coś w Lidze Europejskiej. Co do najlepszych: mi też się nie wszystkie decyzję podobają, ale tak można marudzić co roku
jazda, jazda, jazda, jazda!!...
Napisano 23 grudnia 2009 - 03:26
tak jak krystyna ronaldo dostała nagrodę za najpiękniejszą bramke ;] zawsze musi być coś nie tak
a ta 11 roku imo i tak słaba
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E

Spoiler
Napisano 23 grudnia 2009 - 03:32
Moja chelsea by ich zjechała co do wypowiedzi willa
tylko oczywiście zamiast Terrego musiał by tam zagrać. Liverpool - dno, pora na zmianę trenera i odświeżenie kadry
.

Temat jest zamknięty