Finanse GamingCrew - dyskusja
Napisano 22 lutego 2010 - 11:56
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 23 lutego 2010 - 09:38
Co myslicie o naszej propozycji?
Napisano 23 lutego 2010 - 09:58
a może utworzyć konto na allegro.pl z nickiem GamingCrew.pl i powiedzmy jeśli ktoś ma coś niepotrzebnego a che wesprzeć finanse GC może coś ofiarować na aukcje ? ja mogę na początek pistolet ,,straszak" wrzucić BCM stan bdb .. i może coś znajdę niepotrzebnego w domu i będzie można nawet 10zł zyskać do budżetu GC..
jak to widzicie ?
Napisano 23 lutego 2010 - 10:10
Napisano 23 lutego 2010 - 02:22
Napisano 23 lutego 2010 - 02:30
Napisano 23 lutego 2010 - 02:35
Napisano 23 lutego 2010 - 03:45
pomysł niezły tylko trzeba pomyśleć czy mamy fanty które warto wystawić, a są już delikatnie mówiąc niepotrzebne :]
na allegro można wszystko wysprzedawać nawet stare spodnie :] itp kwestia tylko wystawiania BCM (bez ceny minimalnej) + cena przesyłki ... każdy znajdzie coś co leży i zaśmieca mam jakieś myszki również które były użyte 2-3 x ...jak temat znajdzie zainteresowanie każdy coś może poszukać by wpadło pare zł na dedyka
Napisano 23 lutego 2010 - 04:18
- kto zalozy na siebie konto?
- kto się bedzie z tego wszystkiego rozliczal?
- kto polozy swoją glowe pod to ze ktos obieca starą dzialajaca myszke, a okaze sie ze jest niedzialająca? Albo jeszcze lepiej Ja powiem ze mam do sprzedania stare gry, a potem mi sie odwidzi. Kto jest pierwszy chętny na siebie konto zalozyc?
- kto bedzie chodzil, sterczał i pakował rzeczy i wysyłał a potem z tych pieniedzy rozliczal (jeden wysyla, drugi dostaje kase, trzeba zwrocic za wysylke itp) w obliczu tego, ze niektorym ciezko jest posta napisac, a co dopiero ruszyc dupe na poczte?
powazne pytania, czekam na powazne odpowiedzi.
Jezeli tych osob zglosi sie dwie - to mozecie sami sprzedac i pieniadze przekazac na gc
Napisano 24 lutego 2010 - 01:35
ogólnie jeżdżę po Polsce np.22 stalowa wola .. dziś za konin w stronę poznania ... jutro może wwa ? .. więc byłbym w stanie zabierać pierdołki i wystawiać je osobiście na nowym utworzonym koncie
w ostateczności można wysyłać do danej osoby przedmioty (ale znowu wysyłka parę zł co można byłoby przekazać na serwa o0 ) ekonomicznie ...albo zrobić listę co kto może poświęcić i niech każdy na swoim koncie robi aukcję i to co będzie z aukcji wysyłać na dedyka o0
Napisano 24 lutego 2010 - 07:53
przykladów tego typu jest masa.
Moim zdaniem bezpieczniejszym wyjsciem przy mniejszej ilosci osob jest sprzedaz we wlasnym zakresie. Tylko jezeli wtedy pojdzie za troszke lepsze pieniadze to kto sie z nami podzieli?
Napisano 24 lutego 2010 - 08:21
Napisano 24 lutego 2010 - 08:31
Napisano 24 lutego 2010 - 11:45
Napisano 25 lutego 2010 - 05:44
Napisano 18 marca 2010 - 05:43
46 1140 2004 0000 3702 5176 5214
Daniel Cupek
ul.Janieszewskiego 16/2
50-433 Wrocław
Wpłata była z konta Kamil Michalczuk
Pozdrawiam i czekam na slota
NIe mam mozliwosci wysłania Sms bo mieszkam w UK a widziałem że są jakieś zmiany na forum wolałem nie wpłacac na gamesnet ...
Użytkownik HardCor3 edytował ten post 18 marca 2010 - 05:44
Napisano 19 marca 2010 - 08:30
Napisano 07 kwietnia 2010 - 08:06
Z tego właśnie powodu zwracam się do Was z wielką prośbą, a wiem ze tp też kuleje, abyście wpłacali co możecie , Każde kilka złotych pomaga nam istnieć.
Odnośniki do tematów ze składkami:
http://gamingcrew.pl...?showtopic=1299 TAwerna[tp]
http://gamingcrew.pl...?showtopic=5053 DEDYK- TU MOŻECIE WPŁACAĆ NA OBA TYLE, ŻE ZAZNACZCIE W TYTULE NA JAKI SERWER
POzdrawiam i jeszcze raz - bez Was Nie ma Gaming Crew
Użytkownik plaj edytował ten post 07 kwietnia 2010 - 08:08
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!
Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================