Mój Steam ID: nie potrzebne
Data oraz godzina zdarzenia: nie potrzebne
Mapa: nie potrzebne
Opis wydarzenia: :
Skarga nie dotyczy bana/kicka, a raczej ich brak wobec innych graczy. Naprawdę nie wiem skąd ten gość się urwał, do tego nie zna podstawowych punktów regulaminu serwera na którym ma admina. Dowodów nie mam, wszystko działo się przez mikrofon, ale akurat w tej sytuacji dudson był przy tym. Mapa de_tawerna, jakiś dzieciak piskliwym głosikiem śpiewał podczas rundy. Kilka osób prosiło, aby przestał, ale on ciętymi ripostami w stylu japa etc ich gasił. W końcu poprosiłem smerfastycznego admina kili_man jaro aby go zgagował (prosiłem naprawdę z 5 razy !) po czym ja dostałem zj**e od jaro, że jak mi się nie podoba to niech go zmutuje itp i tu zagroził mi kickiem. Pomyślałem sobie od razu o tym "super gościu" z podania na admina , ale ten co śpiewał pozwalał sobie na coraz lepsze teksty typu "Ty k***o j**ana", "ssij wora kutasie" i tak daaalej. W tym momencie nie wytrzymałem, napisałem/powiedziałem do admina, czy w ogóle zna regulamin serwera ? Czy wie co ma robić ? Ile razy można mu mówić, aby zrobił z nim porządek ? Po czym po raz kolejny jaro ZAGROZIŁ mi tyle ze tym razem banem, bo nie mam PRAWA się do niego tak odzywać i on wie co ma robić (czyli nic). W tym momencie poległem, naprawdę, dla wielu piXel to zarozumialec i w ogóle, ale ten gość przebił wszystko i wszystkich. Dodam, że dzieciak który śpiewał i wyzywał dostał bana dopiero po kilku rundach na następnej mapie i uwaga aż na 30 minut ! Za najgorsze przekleństwa, obrazy graczy i notoryczne nadużywanie mikrofonu ! Oczywiście jaro pisał, że moge sobie iść płakać na forum etc. 2 sytuacja - dzisiaj nuke, kili_man jaro sobie gada z jakimś mlonem fruwek!, oczywiście uber taktyka "wbita góra". Pomyślałem, idę od dworu i wejdę od bramy, nie będę się pchał w 10 osób przez drzwi czy kurnik i odszedłem 3 kroki w prawo i dostaje banie z ak od tego fruwka po czym gosc ucieka na kwadrat. Napisałem na @ czacie, żeby chociaż upomniał swojego kolegę, po czym on odezwał się dopiero w następnej rundzie z tekstem "no wiesz fruwek, brajan prosi, zebym Cie upomnial, wiec wiesz no upominam Cie", a fruwek "ale on nie szedl razem z druzyna", "aha ok". Napisałem potem do Omaya, żeby chociaż on coś zrobił, bo jaro sobie tylko ze mnie szydzi i ma w d*pie specjalne TA w głowe kilka kroków od respa, po czym jaro znowu mi grozi banem...że za takie teksty o szydzeniu w jego strone dostane bana i żebym robił screeny i się wypłakał na forum. Ok Fruwek miał pretensje, że nie szedłem z drużyną (chociaż nie miał racji, ale whatever)...a sam wchodzi na skałkę i kampi tam aż do stanu 1vs1 i wychodzi na ostatnie 20 sekund Nie wspomne o kampieniu przed domkiem do ostatnich sekund Dla naszego admina to "ce pe elll" . Do tego gość nie rozumie, że dla afkerów daje się slay, albo się ich kickuje - stoją po 2-3 afk i trzeba czekać prawie 2 minuty, aż ich wywali bo jaro ma to w d*pie.
Jego temat o podanie jest już zamknięty, a szkoda bo te tematy powinny być otwarte i każdy gracz powinien mieć prawo do tego, aby pisać co o nim sądzi, przynajmniej do czasu póki ma JA. Bo skąd Wy możecie wiedzieć co on wyprawia, skoro połowa nie gra w csa ? Ten człowiek nie potrafi prowadzić normalnej dyskusji, zwraca się mu uwage i wywala tekst " nie mam ochoty na dyskusje, jeszcze jedna taka gadka i dostaniesz bana". Wejdz ktoś na fejku, wypomnij mu jego błąd lub brak reakcji to zobaczycie jaki to jest typ, który nie spełniał nawet wymogów kandydata do adminowania. Nie oczekuje, że mu chociaż zwrócicie uwage, tymbardziej, że jest on kolejnym "człowiekiem" Fikusa x_X któremu wystarczyło, aby 2 razy zagrał na serwerze i dostał admina (powtórka z Webbera). Cel skargi ? Przynajmniej przedłużcie bana dla tego dzieciaka, który tak wyzywał, nick cyz ( http://gamingcrew.pl...686b8fe8aa54f12 ) i jeśli oczywiście ktos uzna to za stosowne - wytłumaczcie, dla kiliman_jaro co ma w ogóle robić, że jego zadaniem jest pilnować porządku i gry TP. Wypadało by go też uświadomić, że jest JA więc notoryczne straszenie banami niech sobie wsadzi w dupe i zacznie rozmawiać i zachowywać się jak człowiek, a nie jak admin z Koby. Aha i dajcie mu linka do regulaminu serwera.
Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 03 kwietnia 2010 - 02:11