_[P]ime[R]_
Rozpoczęty przez BloombeR, kwi 10 2010 01:35
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 kwietnia 2010 - 01:35
Moj nick: BloombeR
Steam ID typa: STEAM_0:1:25957371
Data oraz godzina zdarzenia: ok. 13-13:30
Mapa: de_prodigy
Opis wydarzenia: Wiem, że to może troche nieregulaminowo, natomiast dudson widział sytuacje i prosił mnie żebym coś zrobił z typem więc robie. Dostałem na steamie takie coś:
dudson: wez siez zajmij tym typem
dudson: STEAM_0:1:25957371
dudson: celowe TK
dudson: wku**** mnie takie cos
dudson: obczaj sobie na prodigy demko
dudson: koncowka
Dowod/y: wyciagne demko jak tylko będę mógł i wtedy ocenimy, narazie zakładam temat żeby nie zapomnieć o sytuacji, natomiast wiem że ten gracz lubi napinać i denerwować innych graczy a dudson nie pisałby do mnie gdyby nie miał powodu.
Steam ID typa: STEAM_0:1:25957371
Data oraz godzina zdarzenia: ok. 13-13:30
Mapa: de_prodigy
Opis wydarzenia: Wiem, że to może troche nieregulaminowo, natomiast dudson widział sytuacje i prosił mnie żebym coś zrobił z typem więc robie. Dostałem na steamie takie coś:
dudson: wez siez zajmij tym typem
dudson: STEAM_0:1:25957371
dudson: celowe TK
dudson: wku**** mnie takie cos
dudson: obczaj sobie na prodigy demko
dudson: koncowka
Dowod/y: wyciagne demko jak tylko będę mógł i wtedy ocenimy, narazie zakładam temat żeby nie zapomnieć o sytuacji, natomiast wiem że ten gracz lubi napinać i denerwować innych graczy a dudson nie pisałby do mnie gdyby nie miał powodu.
Napisano 10 kwietnia 2010 - 05:57
Wiec przede wszystkim akcja z ostatniej rundy zasluguje na bana, poza tym ogolnie typ nie zagram kompletnie nic na caly prodigy, wszedl na jakies 6-7 rund i wlasciwie jedyne co robil to wchodzenie ludziom na glowy, przeszkadzanie, giniecie a potem reconnect. No i to perfidne TK na dudsonie + udawanie, że zrobil to przypadkowo (na demku wszystko widac) z ostatniej rundy.
Wnosze o co najmniej tygodniowy ban dla Pimera (jak nie wiecej) bo kojarze typa od zlej strony, zreszta spojrzcie tylko w historie banów ile tego jest.. Patrzac na to, moznaby sie pokusic nawet i o miesiecznego bana.. (w koncu w regulaminie jest, ze za celowe TK ban DO 30 dni..).
Decyzja nalezy do Was
Wnosze o co najmniej tygodniowy ban dla Pimera (jak nie wiecej) bo kojarze typa od zlej strony, zreszta spojrzcie tylko w historie banów ile tego jest.. Patrzac na to, moznaby sie pokusic nawet i o miesiecznego bana.. (w koncu w regulaminie jest, ze za celowe TK ban DO 30 dni..).
Decyzja nalezy do Was

Użytkownik BloombeR edytował ten post 10 kwietnia 2010 - 06:00
Napisano 12 kwietnia 2010 - 03:49
Nikt sie do tego nie odniesie? Bo dawanie bana 2 dni po fakcie troche mija sie z celem :/
Zwlaszcza ze dzis znowu wszedl i strzelal do swoich.... Gadal jakies bzdury i nie dawal spokojnie grac.......
Napisano 12 kwietnia 2010 - 04:34
http://gamingcrew.pl...ls.php?bid=8771 - 4 tygodnie odpoczynku
Użytkownik abras edytował ten post 12 kwietnia 2010 - 05:29
"Nigdy się nie poddawaj"
Napisano 12 kwietnia 2010 - 04:35
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: zrobione ;]
Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.
Z poważaniem,
Załoga GamingCrew.pl
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: zrobione ;]
Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.
Z poważaniem,
Załoga GamingCrew.pl