Witam. Ponieważ to mój pierwszy post to na początku krótko się przedstawię. Na imię mam Marek i mam 25 lat. Jestem fanem sci-fi. Aktywnie uczestniczę w kilku projektach w temacie sf (w regionalnym klubie fanów SW). Od początku wydania gry Freelancer byłem nią zafascynowany - to dobre słowo

gdy już poznałem podstawkę od a do z zacząłem interesować się modami do tej gry. W tamtym czasie nie oferowały one za wiele - nowy statek, nowa broń - same drobnostki. Postanowiłem się zaangażować w modding. Tym sposobem po wielu latach z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem całkiem dobrym doświadczonym modderem - cały czas aktywnie tworzę nowe modyfikacje. Od dłuższego czasu pracuję nad bardzo dużym projektem na scenie Freelancera, ale prywatnie chciałbym też zebrać pozostałą społeczność polaków grających w FL na różnych serwerach. Po długich poszukiwaniach udało mi się trafić na to forum. Nim zdecydowałem się napisać bardzo uważnie przeczytałem wszystko co związane z gamingcrew, freelancer, sytuacja finansowa itd. Jako że jestem polakiem - graczem i wolę wspomagać polską scenę graczy a nie zagraniczną zdecydowałem się wystąpić z propozycją

Proponowałbym reaktywację serwera do gry Freelancer z tym, że na troszku skomplikowanych zasadach. Po pierwsze na razie służyłby jako serwer testowy dla nowej modyfikacji - Freelancer: War Unleashed TC - każdy mógłby na bieżąco ją testować, komentować zmiany i proponować kolejne, w późniejszej fazie zostałby już finalnym oficjalnym serwerem niby nic trudnego ale ze względu na ogrom projektu jest jedno ale - potrzebowałbym dostęp ftp do plików gry na serwerze, by proces aktualizacji mógł być prowadzony sprawnie i na bieżąco, ponadto potrzebowałbym delikatnej pomocy ze strony administracji w początkowej fazie stawiania serwera. Oczywiście ja wiem, że to czas i problemy, ale chciałbym zebrać tu pozostałych polaków grających w FL i wspomóc tym też działalność gamincrew i serwerów. Co do konkretów pomocy finansowej, jestem pewny, że się z Wami dogadam w końcu wszyscy jesteśmy graczami

a dodatkowo ja FL "kocham".
Co powiecie na moją skromną propozycję?
Kontakt ze mna 24h:
601313588
xfire: dracula
gg: 602323
mail: dracularpg@gmail.com
To tylko szkic do dalszej dyskusji ale zależy mi na szybkiej i rzetelnej odpowiedzi, w razie odmowy udam się do zainteresowanych amerykanów
Pozdrawiam