Mój Steam ID: ---
Data oraz godzina zdarzenia: 4.06 - godz około 16
Mapa: de_tawerna
Opis wydarzenia: Jakiś gracz (ippo czy jakoś tak) zachowywał się od dobrych 6 rund jak dziecko FFA. Z 3 kolegami kampił na respie, celowe tk i ogólnie. I przez mikrofon za dużo gadał, ale to mało ważne. No i dostali po kicku (niby ostrzeżenie) przyszli od razu po karze i znowu 2-3 rundy grali to samo, czyli ffa i tk. Ippo przez mikrofon obraził innego admina, brzmiało to tak: " Ten to nie banuje za byle co, bo tamten frajer co wczoraj to mnie zbanował". Baaa, Admin się postarał i dał bana (UWAGA) na 1 dzien!( tk i ffa) Nieopisane wariactwo.
Uszczelka i inni, do cholery jasnej! Jest wałkowany temat o poprawie sytuacji na TP i dużo się mówi, żeby na Tawernie grało się TP, ale jak można grać TP jak jacyś idioci grają pól mapy 'samowolkę' i mają wszystko/każdego w d*pie. Opanujcie się, poziom adminowania w ciągu roku zmienił się o 180 stopni. Ja nie chce żadnej kary dla uszczelki, tylko oczekuje, że weźmiecie się za siebie i zaczniecie banować/ kickować tak jak było kiedyś. Chodzi mi szczególnie o FFA.
aa, uszczelka, nie wyjeżdżaj mi z tekstem, żebym na forum złożył skarge o przedłużenie, bo co jak co, ale to jest Twoje zadanie. Mogę Ci przypomnieć, że za gre FFA jest max 7 dni. Nie wiem jak można grać bardziej FFA jak tamci co byli na serwerze.
pozdrawiam serdecznie

Dowod/y: demo, screen
niby demo, które można załączyć w niedalekiej przyszłości.