Ania
Napisano 10 czerwca 2010 - 03:35
Nicki na serwerze: Ania
Link do portalu potwierdzającego wiek: Nie posiadam żadnych nk ani jakiś innych pierdół moge skan dowodu zrobic
Identyfikator gry (steamID, guID itp.): xxxxxx
Kontakt: xxxxx
Czas gry na danym serwerze:49:40:20 (gram kiedy tylko moge : D )
Link do statystyk potwierdzający czas gry (np. psychostats, gametracker, xlrstats): http://gamingcrew.pl...er.php?id=18975
Status banów (liczba banów np z AMXbans): dużo było
Powód ubiegania się o stanowisko admina: miałam admina na starych serwerach PGS`u FFA #1 i 2 z 2-3 lata temu , byłam adminką na dziewuchy.gejming i na paru innych serwerach. Ogólnie admin jest dla graczy nie dla gracza więc wszelkiego rodzaju odstępstwa od regulaminu są wedlug niego robione...po za tym wspomagałam blackliste.pl więc mam doświadczenie w łapaniu haxików no chyba że siedzą na vt to troszke gorzej : P
pozdrawiam i do zobaczenia na serwie : )
ogólnie wiem że mam postów mało ale nie wiedziałam że jest podstrona w gamingcrew na tawerne dlatego dopiero teraz od nie dawna tutaj przebywam bo na serwie już gram jakiś czas : P
ciao ~~
Napisano 10 czerwca 2010 - 04:30
Co do admina...grałem kilka razy jak byłaś na serwie i albo wdałaś się w jakąś durną, nie potrzebną dyskusje z jakimś mlonem, albo z adminem (Omay ). Jakbyś "w spokoju" dograła te x godzin do wymaganych to byłbym skłonny napisać : "jestem na tak".
Napisano 10 czerwca 2010 - 04:34
Ale powiedz jeszcze, czemu juz adma na tych serwerach nie masz?
Napisano 10 czerwca 2010 - 07:02
Napisano 11 czerwca 2010 - 07:29
mozna dac jej szanse
Napisano 11 czerwca 2010 - 07:34
Osobiście nie grałem z Tobą także nie wypowiem się, a z forum raczej na minus skoro nie mogłaś znaleźć gdzie składa się podania na administratora?
Napisano 11 czerwca 2010 - 08:16
Napisano 11 czerwca 2010 - 08:57
Jestem na tak. Wydaje się być miła i kulturalna, ale z pazurem co na pewno się przyda.
No i jest ten sam rocznik co ja - czyli NAJLEPSZY !
Użytkownik Blood edytował ten post 11 czerwca 2010 - 08:58
Blood was here.
Napisano 11 czerwca 2010 - 12:51
otóż czemu nie mam już adma na tych serwerach ?
to już komuś tam tłumacze
serwery ffa pgsu były jak neo i kompanija grali jeszcze w pgsie ~ miałam znajomosci : P a póżniej zarząd sie zmienił zmieniły sie piorytety wielu ludzi pousuwali zresztą tak samo jak złotą 5
na dziewuchach nie mam ponieważ szanowna Pani Kleo nie wiem czy ktoś sie orientuje na żenskiej scenie no ale mniejsza jest kapryśnią dziewczyną z mózgiem wielkosci rodzynka ale mniejsza o to : )
a oprócz tego miałam jeszcze na paru ale obecnie te serwery stoją puste po upadku nikt tam nie gra więc nie ubiegam sie o przywrócenie fakt często wchodze na fejkach ale to z racji takiej że zaraz ludzie sie czepiają jak ostatnio "ania do mycia" "ania do spania" itp itd nie zbyt to miłe
a nie mogłam znalesc ponieważ szukałam w działe tawerny a nie gaming crew dużo tu tego wyobraż sobie więc raczej ten wątek powinnien byc w dziale tawerny tak mi sie przynajmniej wydaje
Blood pewnie na prodku ? : DDD hehe ))
a Kili wiesz kiedy bede miała majka obecnie siedze na głosnikach to też i czesto mutuje wszystkich
pozdrawiam i do poszczelania na serwie
Napisano 11 czerwca 2010 - 04:08
No wiadomo ze najlepsiejszy.No i jest ten sam rocznik co ja - czyli NAJLEPSZY !
Grałem z nią raz czy dwa i raczej pozytywnie kojarze, ale za duzo nie moge tutaj powiedzieć , bo ostanio malo gram ;], Tak czy siak 50 h to malo i wedlug mnie za wczesnie na tego @.
po za tym wspomagałam blackliste.pl
nie ma się czym chwalić , chyba ze w tych ich 'lepszych' czasach to bylo
p.s
Dajmy jej admina na probe, fajnie jest miec dziewczyne w @ ... zaloze się ze podobne posty byly by gdyby miala 25 h na serwie i jednego posta z podaniem
Użytkownik abras edytował ten post 11 czerwca 2010 - 04:14
Napisano 11 czerwca 2010 - 04:13
Napisano 11 czerwca 2010 - 04:33
Nie chcę być nie miły, lecz chyba kogoś fantazja ponosi lekko mówiąc.
Napisano 11 czerwca 2010 - 08:51
Ciekawe o jaką blacklistę chodzi...
Nie chcę być nie miły, lecz chyba kogoś fantazja ponosi lekko mówiąc.
o starą którą prowadził kiedyś CZUK znasz? to go spytaj
pozdrawiam
Napisano 12 czerwca 2010 - 09:42
nie. ludzie ktorzy z nia grali maja o niej raczej dobre zdanie, ona sama na forum tutaj tez prezentuje sie z dobrej strony, ma doswiadczenie w administrowaniu serwerem i dlatego moglbym byc na tak.Dajmy jej admina na probe, fajnie jest miec dziewczyne w @ ... zaloze się ze podobne posty byly by gdyby miala 25 h na serwie i jednego posta z podaniem
ale fakt, wolalbym to powiedziec z zupelnie czystym sumieniem spotykajac i slyszac Cie na tawernie.
ciezka ocena, ulatwilabys ja wszystkim troche bardziej udzielajac sie forum i grajac czesciej na rn.
Napisano 12 czerwca 2010 - 01:13
na dziewuchach nie mam ponieważ szanowna Pani Kleo nie wiem czy ktoś sie orientuje na żenskiej scenie no ale mniejsza jest kapryśnią dziewczyną z mózgiem wielkosci rodzynka ale mniejsza o to : )
No fakt, że kleo może być czasem nie miła dla dziewczyn
ciezka ocena, ulatwilabys ja wszystkim troche bardziej udzielajac sie forum
haha bloomber liczy na to, że wrzucisz więcej fotek do tematu ze zdjęciami
Użytkownik Blood edytował ten post 12 czerwca 2010 - 01:14
Blood was here.
Napisano 12 czerwca 2010 - 03:25
Napisano 12 czerwca 2010 - 05:15
Napisano 12 czerwca 2010 - 07:16
Swoją drogą - wiecie, że swina ma orgazm przez 30 minut, kiedy mężczyzna przez 7 sek ? fajnie
Sory, ale nie mogę już edytować posta.
Ania - masz brata?
Użytkownik abras edytował ten post 12 czerwca 2010 - 07:45
Blood was here.
Napisano 12 czerwca 2010 - 08:01