na wstępie dodam że nie obchodzi mnie kto go on zna ile on gra i kim on jest jak on sie przedstawia jako osoba na forum wisi mi to
1 Sytuacja
wszyscy pobiegli na zamek po komendzie fikusia ale dwóch tt ( w tym paka ) poszła środkiem....
cofnełam po pake w miedzy czasie oczywiscie połowa tt poginela gdzie zostałam ja + w okolicach zamka nie wiem gdzie byli bo biegłam po pake...
zostało 40 sekund po wzieciu paki dostałam i pobiegnieciu na odnoge dostałam kicka...
2 sytuacja
kolega o nicku kanterowiec
zaczyna obrazac mnie w sposób co prawda kulturalny ale wredny...
Admin fikus zamiast zareagowac to sie smieje po czym na moją odpowiedz daje mi kicka
3 sytuacja
zostały 4 osoby ja fikus blookers i kanterowiec
ja gine idac po pake fikus ginie blookers po wzieciu paki a pan kanterowiec sobie idzie na walku na zamek do 0:00
zatem pytam CIe tylko człowieku czy uważasz sie za odpowiedniego człowieka do obslugiwania amxa tymbardziej że po spytaniu czemu jego nie kickujesz bo zrobił dokładnie to samo co ja z tym że ja przynajmniej po pake wróciłam...i chciałam gdzieś wbic a on natomiast że użyje takiego określenia "srał" na twoje "tp"
więc spytam tu czemu ja dostaje kicka on nie ? czemu na upomnienie Cie o to że zrobił to samo i powinien na wzór do mnie dostac kicka mnie uciszasz komenda amx na 10 minut ?
za kogo ty sie w ogóle uważasz ? za króla internetu ?
a twój kolega kanterowiec za takie odzywki uważa sie za jakiegoś lepszego ? w życiu wam nie wychodzi że dziewczyna grac nie może co to jakieś coś dziwnego ? nie wiecie co to tolerancja i poszanowanie dla drugiej osoby ? znowu mam na fejkach grac żeby normalnie pograc ? bo znajdzie sie taki fikus z kanterowcem co ublizac musza i psuc mi zabawe z gry ?
zastanów sie czasem za nim coś powiesz
a jak mnie nie znasz to mnie nie oceniaj okej ? spójrz na siebie
i zapraszam na pierwszego lepszego lana zobaczymy czy mi powiecie to samo w twarz
i tak Ci pewnie niczego nie zabiorą bo jesteś nie powiem wulgarnie kim ale wstyd ze tawerna ma takich nie adminów tylko ludzi twojego pokroku
Użytkownik KoRniK edytował ten post 19 czerwca 2010 - 11:00
popraw według wzoru albo klozet bedzie