Unthinkable [2010]
Rozpoczęty przez Fikus, lip 06 2010 08:24
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 lipca 2010 - 08:24
Nie chce mi sie kopiować żadnego opisu filmu, po krótce opowiem.
W roli głównej Samuel L. Jackson i Carrie-Anne Moss.
Niesamowity thriller psychologiczny trzymający w napięciu do samego końca. Film zaczyna się od pokazania nagrania pewnego Amerykanina, który oświadcza, że podłożył 3 bomby jądrowe na terenie USA w różnych zakątkach i eksplodują za 7 dni równocześnie. Jest byłym specjalistą od bomb z oddziału Delta Force. Najlepszy z najlepszych jednymi słowy. Każde następne słowo zdradziłoby z tego filmu coś, co sami powinniście odkryć.
Absolutnie genialny dreszczowiec, niespodziewane zwroty akcji, nieprzewidywane zdarzenia i genialny bohater grany przez Jacksona niejaki 'H"
Kto oglądał to czekam na opinie, a kto nie oglądał i nie ma co robić w wakacyjne dni to od razu niech sobie ekhm ekhm załatwi i obejrzy, bo warto!
Napisano 06 lipca 2010 - 09:29
ja sie zbieram do ekhm ekhm obejrzenia ;]
Napisano 06 lipca 2010 - 09:59
ja wlasnie ogladam i musze przyznac, film jest super . tylko ten limit na megavideo wkurza czlowieka
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"
Napisano 07 lipca 2010 - 10:45
Właśnie obejrzałem Film jest suuuuper Trzyma w napięciu, a zakończenie wymiata Bardzo dobry film, jak dla mnie 9/10
Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.
Napisano 07 lipca 2010 - 10:49
Film daje rade, od początku do końca trzyma w napięciu, dobra rola Sheena i Jacksona. Warto obejrzeć.
Napisano 07 lipca 2010 - 01:49
Eeee, no bez przesady ;]
Zasadniczo taki klasyczny thriller, chociaż pomysł na scenariusz ciekawy i zakończenie tez bardzo dobre, ale to tyle. Kolejny film o którym po tygodniu nie pamiętasz czyli typowe 7/10 ;]
Zasadniczo taki klasyczny thriller, chociaż pomysł na scenariusz ciekawy i zakończenie tez bardzo dobre, ale to tyle. Kolejny film o którym po tygodniu nie pamiętasz czyli typowe 7/10 ;]
Kto się c*pą urodził mężczyzną nie umrze
Nowy H@ Tawerny
Nowy H@ Tawerny
Napisano 07 lipca 2010 - 06:12
Możliwe że za dużo filmów oglądam, ale mnie końcówka nie zaskoczyła A film jak film, nie nudziłem się przy nim jednakże nie budował on we mnie nie wiadomo jakiego napięcia Jeżeli komuś skończyły się już ciekawe tytuły jakie mógłby obejrzeć to ten film jest dobry dla zabicia czasu