Witam posiadam takie bluetooth wraz z płytka która jest porysowana i nie mogę zainstalować sterów i nie mogę korzystać;/ nie wiem jaki to model ale załączam fote :
bardzo proszę o pomoc.
Bluetooth
Rozpoczęty przez pijany marins, lip 25 2010 08:42
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 lipca 2010 - 08:42
Napisano 25 lipca 2010 - 08:55
polecam zarzucić wersją LiveCD linuxa jakiegoś i zczytać komendą
@ albo inaczej, zrób zdjęcie tyłu tego pluga na USB
jaki chipset jest w tym blutufie.dmesg | grep Bluetooth
@ albo inaczej, zrób zdjęcie tyłu tego pluga na USB
Użytkownik Amciek edytował ten post 25 lipca 2010 - 08:55
kiedyś wróce
Napisano 25 lipca 2010 - 09:00
Albo zajrzyj tu... http://www.bluesolei...ad/Default.aspx
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."
Napisano 25 lipca 2010 - 09:21
Ja bym prosił o dokładniejszą fotkę napisu na dysku cd.
Albo też spróbuj ściągnąć program służący do odtwarzania porysowanych płyt. Multum jest takich.
EDIT: A co do tej strony po prostu ściągnij najnowszy bluesoleil software. Masz tam też program do sprawdzania hardware. Tam nic innego nie ma...znaczy się nie ma sterów do poszczególnych urządzeń - tak mi się przynajmniej wydaje.
Albo też spróbuj ściągnąć program służący do odtwarzania porysowanych płyt. Multum jest takich.
EDIT: A co do tej strony po prostu ściągnij najnowszy bluesoleil software. Masz tam też program do sprawdzania hardware. Tam nic innego nie ma...znaczy się nie ma sterów do poszczególnych urządzeń - tak mi się przynajmniej wydaje.
Użytkownik Furai edytował ten post 25 lipca 2010 - 09:24
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."
Napisano 26 lipca 2010 - 02:57
to tak blusoil 1,6 jest zainstalowany , i nic wkładam blutacza i nic sie nie pojawia. W menadzerze urządzeń brakuje sterownika USB Device . i nie wiem co mam robic