Nicki na serwerze: Zwierzak kiedyś, w między czasie, przez krótki moment Pure, a obecnie i na stałe Futerkowy
Link do portalu potwierdzającego wiek - w razie konieczności dowód zeskanuję.
Identyfikator gry (steamID, guID itp.): STEAM_0:1:16299000
Kontakt: gg/skype/mail/xfire (co najmniej 2) gg: 9521026, mail: zwierzak1990@gmail.com
Czas gry na danym serwerze: 439:07:30
Link do statystyk potwierdzający czas gry (np. psychostats, gametracker, xlrstats): http://gamingcrew.pl/psycho_tp/player.php?id=8221
Status banów (liczba banów np z AMXbans): Banów łącznie 4, 04.10.2008 na 60 min za obrazę, 08.10.2008 na 120 min za przekraczanie antyrashu, trzeci testowy na 1 min, czwarty za mój głupi bind na 5 min
Powód ubiegania się o stanowisko admina: Istnieje wiele powodów mojej kandydatury, ale postaram się podać te najważniejsze ( kolejność nie wpływa na ważność). Chciałbym się sprawdzić jako admin, na poważnym serwerze, dbać o serwer, pilnować porządku i pomruczeć w razie konieczności. Zależy mi, by na serwerze panował porządek, by ludzie podczas gry starali się współpracować ze sobą, by się nie obrażali, nie omijali gaggera lub też by przez micro nie używali wulgaryzmów. Podczas gry staram się prowadzić rozgrywkę w miarę możliwości, różnie to wychodzi, ale ważne by było wesoło , bo to przecież gra, a gra ma bawić i przyciągać do siebie. Jestem świadomy, że bycie administratorem to nie zabawa, lecz odpowiedzialność, wiadomo też, że jestem tylko człowiekiem i mam swoje wady, dlatego też składam swój los w wasze ręce ( jak to pięknie zabrzmiało, tak romantycznie no nie ?

Użytkownik Zwierzak edytował ten post 30 lipca 2010 - 02:32