Problem
Napisano 01 września 2010 - 07:25
Taki komunikat mi wyskakuje jak wbijam steamem na byle jaki serwer i jest mapa de_westwood. Nonsteamem bez problemu wchodze. Usuwalem juz mape i sciagalem od nowa na steam i za kazdym razem to samo. Jakies rady, pomysly ? Z góry dziękuje
W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się.
Napisano 01 września 2010 - 07:42
(Związane jest z tym, że mapka potrzebuje pewnych tekstur zawieranych właśnie w tych plikach i jakaś niezgodność najwidoczniej jest )
Napisano 01 września 2010 - 07:44
Zrób screena folderu cstrike/gfx/env/ i cstrike/gfx/ bądź po prostu daj mi listę plików znajdująca się w tych folderach.
Zrobilem screeny, oczywiscie moglem sie zamotac.
Załączone pliki
W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się.
Napisano 01 września 2010 - 08:10
misiek, masz +rep za skriny w .doc
Napisano 01 września 2010 - 08:24
najkrótsza droga do celu.
misiek, masz +rep za skriny w .doc
Pisalem ,ze dzisiaj za duzo %
Napisano 01 września 2010 - 08:40
Pisalem ,ze dzisiaj za duzo %
Nadal to samo...
Napisano 01 września 2010 - 08:42
zadałem sobie trud i zrobiłem .res dla tej mapki, pogrubione masz pliki które musisz usunąć z katalogu cstrike/gfx/env
// de_westwood.res - created with RESGen v2.0.2.
// RESGen is made by Jeroen "ShadowLord" Bogers,
// with serveral improvements and additions by Zero3Cool.
// For more info go to http://resgen.hltools.com
// .res entries (10):
gfx/env/2desertbk.tga
gfx/env/2desertdn.tga
gfx/env/2desertft.tga
gfx/env/2desertlf.tga
gfx/env/2desertrt.tga
gfx/env/2desertup.tga
halflife.wad
itsitaly.wad
sound/ambience/guit1.wav
sound/nm_goodbadugly.wav