Siemanko! Potrzebuje osoby, która bez problemu zakoduje lay na stronę. Oto wygląd layu KLIK. Jak coś, to można pisać tu w temacie, czy tam do mnie na prywatną wiadomość - na pewno się dogadamy.
Lay
Rozpoczęty przez sławomirovsky, paź 10 2010 07:57
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 października 2010 - 07:57
Napisano 10 października 2010 - 08:05
Logo cybersportu stare Czyli po prostu potrzebujesz kogoś, kto napisze sajt z użyciem tej szaty graficznej?
Bo jeżeli chodzi Ci o to, żeby pociąć lay i odpowiednio poukładać go na sajcie, to nie ma problemu.
Bo jeżeli chodzi Ci o to, żeby pociąć lay i odpowiednio poukładać go na sajcie, to nie ma problemu.
Blood was here.
Napisano 10 października 2010 - 08:33
Ja tam się nie znam, bo to jest dla kolegi. Jutro zapytam się go co i jak i wtedy napiszę, o co dokładnie chodzi, bo dziś już go nie ma.
Napisano 11 października 2010 - 06:33
Dziś pisałem ze znajomym i napisał mi że...
- lay jest już pocięty
- trzeba go tylko zakodować i najlepiej pod webspella, no albo pod jakiś inny system cms, ale tam wydaje mu się, że najwygodniejszy jest właśnie webspell
Więc jak Blood? da radę zrobić? a może dam Tobie namiar do niego i tam się z nim dogadasz?
- lay jest już pocięty
- trzeba go tylko zakodować i najlepiej pod webspella, no albo pod jakiś inny system cms, ale tam wydaje mu się, że najwygodniejszy jest właśnie webspell
Więc jak Blood? da radę zrobić? a może dam Tobie namiar do niego i tam się z nim dogadasz?
Użytkownik Sławek edytował ten post 11 października 2010 - 06:34