Skocz do zawartości

Zdjęcie

[ban]Strik3r

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 strik3rek

strik3rek

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 8 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 06:11

nick: Strik3r
SteamID: STEAM_0:0:2247427
data i czas: 13-01-2011 - 13:42
mapa: nie pamietam o banie dowiedzialem sie okolo 17 gdy probowalem wejsc
Opis Wydarzenia: Okolo godz 17 probowalem wejsc na serwer i pokazalo mi ze mam bana. Odwiedzilem dostepny link  ale w reason nie ma powodu tylko :              witam kolege! do konfesjonalu prosze badz telefon do rodzicow
ban nalozony przez admina : amciek

Player             strik3r                                   Bantype             SteamID                                   SteamID             STEAM_0:0:2247427                                   IP address      hidden                                    Invoked on             13-01-2011 - 13:42                                   Banlength             120960  minutes                                    Expires on             07-04-2011 - 14:42  (2 months 3 weeks 2 days 19 hours 28 minutes remaining)                                   Reason             witam kolege! do konfesjonalu prosze badz telefon do rodzicow                                    Banned by Admin             amciek (amciek)                                   Banned on Server             Website                          Previous offences             0
chcialbym wiedziec za co rzekomo otrzymalem bana, chetnie sie dowiem bo nie przypominam Sobie sytuacji w dniu dzisiejszym na jakimkolwiek serwerze  ktora by zaslugiwala na kicka a co dopiero bana.
Z gory dziekuej za szybka odpowiedz.
Strik3r

Użytkownik strik3rek edytował ten post 13 stycznia 2011 - 06:14

• 0

#2 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 13 stycznia 2011 - 06:17

Strik3r STEAM_0:0:2247427

02:23:11 <STEAM_0:0:2247427><77.46.32.16> komaczo to j**ana dziwka : admin banuj go do *** nedzy
02:32:08 <STEAM_0:0:2247427><77.46.32.16> *DEAD*komaczo to spedalona dziwka : bo to dziecko k**wy i pedala

już sobie przypominasz?
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#3 sk z3ro

sk z3ro

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 042 postów
  • Ską…d:Stawiski

Napisano 13 stycznia 2011 - 06:18

02:18:52 <STEAM_0:0:2247427><77.46.32.16> *DEAD*Strik3r : morda gnoju
02:18:58 <STEAM_0:0:2247427><77.46.32.16> *DEAD*Strik3r : idz do ojca niech da ci smoczka
02:23:11 <STEAM_0:0:2247427><77.46.32.16> komaczo to j**ana dziwka : admin banuj go do *** nedzy
02:32:08 <STEAM_0:0:2247427><77.46.32.16> *DEAD*komaczo to spedalona dziwka : bo to dziecko k**wy i pedala
02:32:14 <STEAM_0:0:2247427><77.46.32.16> *DEAD*komaczo to spedalona dziwka : bo to dziecko ku rwy i pe dala

Przypomniałeś sobie?:)
  • 0
"Nie chcem ale muszem" - Lech Wałęsa

#4 strik3rek

strik3rek

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 8 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 06:28

to bylo wczoraj w nocy, myslalem ze dzis o 13 cos niby zrobilem. Hmmm byl wtedy admin na serwie i pozwolil dla komaczo cala mape walic po swoich strzelac w nich i nozem szlachtowac?
zajrzyj w logi i zobacz ile razy ludzie z jego druzyny gineli - bo woleli go zabic niz dostac nozem na respie , sluchac jego glosu lub zostac oslepionym albo ostrzelanym w plecy przez niego?
chyyyyba ze ten 13 latek to kolega admina i temu mogl wyzywac przez mikrofon ludzi skrzeczacycm glosem, strzelac do nich oslepiac na respie i ciac ich - wtedy zrozumiem i po prostu skasuje ten serw z ulubionych. Bo jesli nie to dalej nie jestem w stanie pojac dlaczego admin (jesli byl) przez cala mape mial gdzies prosby graczy przez micka i pisane aby go usunac. jak pisze w banie to pierwszy moj ban bo poza tym jednym wybrykiem wiatru i kurzu nie spotkalem sie z innymi niedorozwinietymi dziecmi na tym serwerze i bardzo milo mi sie gralo. I jesli chodzi o tresc reason : w cs gram od wersji 1.3 kiedy predkosc neta 128 KB byla cudem techniki, adminowalem na wiekszej ilosci serwow niz niektorzy maja w historii grania, wiec niestety telefonu do rodzicow nie dam gdyz od ponad 10 lat nie mieszkam z nimi, ale jako osoba pelnoletnia chetnie podejme polemike sam. Dziekuje za uwage.

Strik3r

Użytkownik strik3rek edytował ten post 13 stycznia 2011 - 06:29

• 0

#5 sk z3ro

sk z3ro

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 042 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 06:41

Nie masz żadnego prawa obrażać innych graczy ani tym bardziej obrażać jego rodziny. Panują tutaj pewne zasady, których będziemy przestrzegać. Zamiast samemu wymierzać sprawiedliwość następnym razem wejdź na forum i napisz skargę na delikwenta lub w shoutboxi'e, że pilnie jest potrzebny admin. Zachowałeś się jak się zachowałeś i zostałeś za to ukarany, podobnie zresztą jak komaczo - niestety taka jest kolei rzeczy. Aha i szczerze wątpię po twoich tekstach, że jesteś już dorosły.

PS. Jeśli jesteś pewny, że był jakiś admin na serwerze, proszę podaj jego nick.

Użytkownik sk z3ro edytował ten post 13 stycznia 2011 - 06:43

• 0

#6 strik3rek

strik3rek

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 8 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 06:47

nie wiem czy byl dlatego napisalem w nawiasie jesli byl.
1)po kilku rundach dostawania fleshy na twarz i nozem w plecy  mialem dosc i mnie ponioslo, ban sie pewnie nalezal- teraz pytam czy mozna zmniejszyc czas.
2)nie musisz mi wierzyc co do mojego wieku,  ja do tego nie zmusze, ale jestem z Bialegostoku jesli ktorys z waszych adminow jest z tych okolic  moge z nim sie spotkac jesli to ci udowodni ze nie jestem gowniarzem ktory zawsze po wszystkich jedzie tylko osoba ktora miala dosc gowniarza dzialajcego wszystkim na nerwy i w jakis sposob wplynie na dlugosc bana.
3) Banowanie nastepnego dnia za to co sie dzialo w nocy uwazam za glupie, gdyz czlowiek ma do wyboru albo ban albo dawac sie zabijac jechac po sobie przez mika i nie wychodzic z respa. Nie macie admina tory w nocy moze zagladac regularnie? zrekrutujcie nowych, a nie karzecie ludzi za to ze nie maja sil na dzieci wiatru i kurzu.

Strik3r

Użytkownik strik3rek edytował ten post 13 stycznia 2011 - 06:48

• 0

#7 sk z3ro

sk z3ro

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 042 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 06:55

02:32:14 <STEAM_0:0:2247427><77.46.32.16> *DEAD*komaczo to spedalona dziwka : bo to dziecko ku rwy i pe dala

Za sam ten tekst powinieneś dostać perma. Dzięki temu, że zostałeś sprowokowany nie dostałeś go. 

Banowanie nastepnego dnia za to co sie dzialo w nocy uwazam za glupie

Rozumiem, że jeśli kogoś kto, np. kradnie nie złapie się na gorącym uczynku to potem go nie karać bo to głupie, tak? Dziwny tok myślenia:) Wątpię, że ban zostanie skrócony, ale może "wyżsi" maja inne zdanie.
  • 0

#8 strik3rek

strik3rek

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 8 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:02

Prosze nie porownuj przestepstwa przywlaszczenia  z art 119 KK do  hamskich odzywek bedacych odpowiedzia na hamskie odzywki i prowokacje. A jesli chcesz podzialac na zasadach sadu to dowiedz sie iz sa okolicznosci lagodzace lub wylaczajace kare nawet gdy zostala stwierdzona wina, sad moze odstapic od skazania lub warunkowo umorzyc sprawe . Poczekam wiec na decyzje wyzszych o mozliwosci skrocenia bana.
  • 0

#9 sk z3ro

sk z3ro

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 042 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:08

Nie wiem czy chciałeś mnie ośmieszyć, czy pochwalić sie swoja wiedzą ale:

art. 119
§ 1. Kto stosuje przemoc lub groźbę bezprawną wobec grupy osób lub poszczególnej osoby z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, politycznej, wyznaniowej lub z powodu jej bezwyznaniowości,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto publicznie nawołuje do popełnienia przestępstwa określonego w § 1.

A tutaj masz kradzież

Artykuł 278 Kodeksu karnego (kk)

§ 1. „Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.”

I teraz czekamy na SA:)

Użytkownik sk z3ro edytował ten post 13 stycznia 2011 - 07:08

• 0

#10 Bez!o

Bez!o

Chorąży

• Vip
  • PipPipPipPipPip
  • 427 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:12

Koleś wyłapał bana i to sporego, a jaki admin był w tym czasie? Przegladajac demko widziałem adminów na poprzednich mapach de_nuke i początek de_train na de_inferno jak koleś zaczął wyprawiac to co robił nie było żadnego admina. Parę osób go biło na to w sumie uwagi nie zwracałem zbytniej oglądając potem zaczeli bic po wszystkim i też dostali kare. Nie tylko z twojego zachowania zostało coś wyciągnięte może trochę za długo ale ban napewno jest słuszny.
  • 0

#11 strik3rek

strik3rek

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 8 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:20

Wybacz za pomylke ale pisze notatke do pracy a tam mam mowe o Kodeksie Karnym,  i zamiast KW napisalem KK moj blad.

119 KW

Art. 119.  § 1. Kto kradnie lub przywłaszcza sobie cudzą rzecz ruchomą, jeżeli jej wartość nie przekracza 250 złotych,  
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
Dobrze koncze ta dyspute bo do niczego nie prowadzi, widzac Twoje rozumowanie i sposob pisania widze Siebie z przed 9 lat wiec wiem ze Cs oraz   regulamin ponad wszystko itp:) bez obrazy :]. Wiec poczekam az ktos sie wypowie jak to napisalas "wyzszy". Milego wieczoru :)

Rezio - napisalem w poscie wyzej iz ban sluszny bo dalem sie dzieciakowi sprowokowac, pytam jedynie  czy jest szansa na zmniejszenie.

STrik3r

Użytkownik strik3rek edytował ten post 13 stycznia 2011 - 07:21

• 0

#12 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:31

Banowanie nastepnego dnia za to co sie dzialo w nocy uwazam za glupie

to sobie załóż swój własny serwer i tam ustal sobie takie FAJNE zasady :) zresztą gdzie tam następny dzień? było to już po północy czyli 13-01-11 więc bana dostałeś tego samego dnia :)

no i ja to sie nie znam ale "ham" to chyba szynka ;]

chyyyyba ze ten 13 latek to kolega admina i temu mogl wyzywac przez mikrofon ludzi skrzeczacycm glosem, strzelac do nich oslepiac na respie i ciac ich - wtedy zrozumiem i po prostu skasuje ten serw z ulubionych.

nie, nie mógł. admina na serwerze nie było. no i Ty też nie mogłeś rzucać takimi tekstami :wink:

Napisał do mnie Abras i stwierdził, że można CI bana skrócić do miesiąca bo to Twój pierwszy ban... ale kolejna taka sytuacja zakończy się raczej permem
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#13 strik3rek

strik3rek

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 8 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:35

PRzedtsawilem swoje zdanie w regulamieni nei ma nic o tym ze nie moge napsiac co mysle  jesli nei uzywam slow wulgarnych :)
Jak pisalem wyzej nie wiem czy byl admin.

poprosze wiec o skrocenie bana.

Strik3r
  • 0

#14 abras

abras

Plutonowy

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 341 postów
  • Ską…d:Kościan

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:41

tak jak will napisał ban został skrócony do miesiąca (30 dni)
  • 0
"Nigdy się nie poddawaj"

#15 strik3rek

strik3rek

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 8 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:42

Podziekowal.
Dobranoc.
  • 0

#16 abras

abras

Plutonowy

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 341 postów
  • Ską…d:Kościan

Napisano 13 stycznia 2011 - 07:43

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: wyjaśnione

Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.

Z poważaniem,

Załoga GamingCrew.pl
  • 0
"Nigdy się nie poddawaj"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1