Witojcie ;] Jestem Łukasz, mieszkam w Świętochłowicach (niedaleko Chorzowa). Za 5 dni (w czwartek 17. września) kończę 19 lat. Jestem Ślązakiem z dziada-pradziada więc jeśli mówię coś przez micro w grze, większość ludzi albo mówi żebym wyjął to z ust albo, że pewnie ze Śląska jestem x] Niektórzy chyba mieli już okazję mnie poznać, chyba się wtedy nieźle uśmiali, bowiem udawałem nowego gracza (wybaczcie mi ;() i chyba nawet mi to wyszło. W CS'a gram dosyć długo, jednak nigdy nie poświęcałem się temu tak bardzo, żeby np. uczestniczyć w ligach, lanach itp. Swoją przygodę zacząłem w wersji 1.5, grałem na serwerach In-Memories, Benden 1/2, coś z białegostoku było, Kuźnia, Jazda Kraków i wielu innych, których nazw teraz nie potrafię sobie przypomnieć. W 1.6 grałem najpierw nonsteam (tak, tak klan z bJszopem
![;)](https://gamingcrew.pl/forum/public/style_emoticons/default/wink.png)
, wtedy nick zonemasTer.), potem steam i tutaj właśnie zachaczyłem o Tawernę (mój nick sEth., nikt raczej nie pamięta, rok 2007/2008). Później przyszedł czas na przerwę, spowodowaną keyloggerem i utratą konta steam. Wróciłem do gry po tym jak brat kupił steama ;] Teraz używam nicków "dopiero sie ucze" lub "zrysowany dzban x]" i gram dla przyjemności
![;)](https://gamingcrew.pl/forum/public/style_emoticons/default/wink.png)
CS jest dobrym narzędziem do rozluźnienia się, szczególnie biorąc pod uwagę to, że jestem w klasie maturalnej. Coś o mnie mhm ... Lubię sport - siatkówkę, piłkę nożną i wszystkie inne, kiedyś byłem piłkarzem, jednak kontuzja pokrzyżowała moje plany :/.
Teraz w wolnym czasie lubię imprezować, spotkać się ze znajomymi, pogadać z ludźmi. Co do muzyki to oczywiście mam swój ulubiony gatunek - electro. Oprócz tego lubię każdy typ muzyki, no może poza jakimiś mocnymi odmianami rocka, metalu. Ostatnia rzecz, to coś, czego nie toleruję, a mianowicie odzywki typu "Twój stary", "Twoja stara" - nie używaj tego typu sformułowań w mojej obecności, bo sam w wieku 2 lat straciłem ojca i wiem, jak czują się inni, którzy są w tej samej sytuacji. A chyba nikt normalny i w jakiś stopniu dojrzały emocjonalnie na takie odzywki sobie nie pozwala. Więc pilnuj się, bo może się okazać, że daleko nie ma ...
Pozdrawiam całą Tawernę ;]