Mapy! Co dodać co wyrzucić?
Napisano 21 stycznia 2011 - 08:41
Daje 2 sondy ale głos w nich będzie ważny tylko wtedy gdy uzasadnisz to w poście poniżej. Głosy bez uzasadnienia nie będą brane pod uwagę. Każdy może oddać wyłącznie 2 głosy w 1 sondzie! jeśli ktoś wybierze 3 mapy w 1 sondzie, trzeci głos w kolejności nie będzie liczony.
Jeśli chodzi o mapy, których można się pozbyć:
cs_office
de_hell
de_piranesi
de_prodigy
Dwie ostatnie mapy mogą opuścić serwer tylko przy dużej ilości głosów, są one na tp prawie od początku i jakoś sobie radzą więc nie widzę powodu usuwania ich z mc.
Mapy, które można dodac:
de_tawerna
de_cpl_fire - na respie tt boisko do koszykówki, dodatkowe przejście do bs'a B
de_cpl_fire2 - z oknami i mostem na środku.
de_? możecie dodawać swoje propozycje, będą one również liczone
Przypominam, że trzeba uzasadnić swój głos!
Macie tydzień na głosowanie
Napisano 21 stycznia 2011 - 08:50
Jestem za dodaniem clan fire (google pokazalo ze to ta wersja z dodatkowymi wejsciami na ten bs z prawej strony ). Mapka kiedyś była, zdecydowanie równiejsza niż ta wersja, na która została zmieniona (bez wejsc) bo kilku uber hajtuf z forum miało problemy z teksturami. Mapa po prostu wymaga gry TP, rasze były konkretne i wszystko zalezalo od organizacji w tt albo komunikacji w ct. Mysle ze szansa sie nalezy - jak bedzie malo graczy zawsze mozna mapke wyrzucic. Tu pomoc powinny osoby, ktore maja mikro, sygnal ze wbita w dane miejsce i zaczyna sie za***ista gra ;]
Napisano 21 stycznia 2011 - 08:53
a chcialbym zeby dodano italy, owszem stara ale dawno nie gralem , fakt ze z hostami ale moim zdaniem ciekawa mapa , przy dobrze ustawionym antyraszu moze byc ciekawie
Napisano 21 stycznia 2011 - 09:01
za dodaniem do mc zaznaczyłem cpl_fire i fire2 gdyż z tego co pamiętam jak były na serwerze jeżeli się nie myle - przynajmniej co do cpl_fire2 to bardzo fajnie się grało
Napisano 21 stycznia 2011 - 09:15
Do dodania cpl_fire i fire 2, fajne mapy grałem na nich pare razy szybkie do ogarnięcia, ciekawe zmuszające do gry tp
Użytkownik Bez!o edytował ten post 21 stycznia 2011 - 09:17
Napisano 21 stycznia 2011 - 09:27
Napisano 21 stycznia 2011 - 09:49
Dodać cpl_fire cpl_fire2 --> nie pamiętam którą wersję graliśmy poprzednio na tawce, właśnie taką bym chciał zagrać ( o ile ta druga nie jest lepsza )
mapcyc
Napisano 21 stycznia 2011 - 10:03
Napisano 21 stycznia 2011 - 10:04
Napisano 21 stycznia 2011 - 10:41
PS chyba ze ja zle zaglosowalem i google zle pokazalo nie zmienia to faktu ze i tak zdania sa podzielone co do wersji
Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 21 stycznia 2011 - 10:42
Napisano 21 stycznia 2011 - 10:44
w sumie się muszę zgodzić. cpl_fire jest tą z korytarzami co zresztą napisałem w 1 poście. głosów sporo ale uzasadnień za małoAle tam sa 2 wersje tej mapy, jedna jest ewidentnie do zdobywania fragow przez CT i terro ma trudniej, druga wersja jest z dodatkowymi korytarzami przez co gra jest wyrownana. Dajecie glosy na 2 wersje, ktora moim zdaniem jest do d*py, bo zeby w terro wygrac trzeba naprawde sie zgrac i albo bic dobre rasze, albo wyczekiwac az glupki z ct skroca. Wersja z dodatkowymi korytarzami jest lepsza, wiecej kombinacji ma terro, a CT i tak ma dobra sytuacje bo nikt na plecy nie wchodzi. Jak macie zamiar glosowac i dodawac ta wersje gdzie Ct bije oll to lepiej nic nie dodawajcie bo to bez sensu, bedzie malo graczy, wszyscy na potege beda uciekac do ct, a tt bedzie kampilo.
PS chyba ze ja zle zaglosowalem i google zle pokazalo nie zmienia to faktu ze i tak zdania sa podzielone co do wersji
Napisano 21 stycznia 2011 - 11:31
de_hell do wywalenia, tak jak wyżej powiedziane. Nie lubię tej mapy, z tego co widzę nie tylko ja ( ale nie 'nicea albo śmierć' )
cpl_fire ta wyrównana, ulepszona wersja oczywiście, tak jak bodziuuuu mówi nie wiem czemu miałbym mu nie wierzyć cpl_fire po prostu jest superancką mapą imo.
Napisano 22 stycznia 2011 - 12:26
Ale tam sa 2 wersje tej mapy, jedna jest ewidentnie do zdobywania fragow przez CT i terro ma trudniej, druga wersja jest z dodatkowymi korytarzami przez co gra jest wyrownana. Dajecie glosy na 2 wersje, ktora moim zdaniem jest do d*py, bo zeby w terro wygrac trzeba naprawde sie zgrac i albo bic dobre rasze, albo wyczekiwac az glupki z ct skroca. Wersja z dodatkowymi korytarzami jest lepsza, wiecej kombinacji ma terro, a CT i tak ma dobra sytuacje bo nikt na plecy nie wchodzi. Jak macie zamiar glosowac i dodawac ta wersje gdzie Ct bije oll to lepiej nic nie dodawajcie bo to bez sensu, bedzie malo graczy, wszyscy na potege beda uciekac do ct, a tt bedzie kampilo.PS chyba ze ja zle zaglosowalem i google zle pokazalo nie zmienia to faktu ze i tak zdania sa podzielone co do wersji
nic dodac nic ujac, bez korytarzy ct tylko nabija sobie fragi.
Napisano 22 stycznia 2011 - 01:48
Zaznaczylem cpl_fire2 bo lubie ta mapke i moze sie rozkrecic na serwerze. Nie kojarze tego co piszecie o fire z przejsciami jakimis na ten drugi bs. z tego co mowicie to hcyba lepszy ten fire z przejsciami dodatkowymi
Napisano 22 stycznia 2011 - 02:11
de_hell - tak jak to już wyżej ktoś pisał ciężko jest ogarnąć CT. TT zawsze wygrywa tą mapę
cs_office - gonitwa do granic anty raszu albo kiblowanie przy hostach tak przedstawia się gra w TT
na +
de_tawerna - mapa która odróżnia serwer od innych, poza tym dobrze się na niej gra zarówno po stronie TT jak i CT jedyny problem to nieznajomość tej mapy wśród graczy, ale tak jak ostatnio po miesiącu będzie każdy latał jak po dd2
de_cpl_fire2 - grałem w to chyba ze 100lat temu ale dobrze mi się kojarzy
Napisano 22 stycznia 2011 - 11:46
de_clan_fire2 jak pamiętam mapa całkiem w porządku można ją dodać
Napisano 22 stycznia 2011 - 03:05
Nowy H@ Tawerny
Napisano 22 stycznia 2011 - 05:10
Do wywalenia bym dał bardziej Aztec, którego tu nie ma i Prodigy.
Napisano 22 stycznia 2011 - 08:45
Pierwsza to de_mirage
Druga zaś de_engage
Linki z informacjami o mapach:
http://www.hltv.org/...winter-map-pool
http://www.youtube.c...h?v=lhTlR5zHKMQ
Napisano 22 stycznia 2011 - 09:53
jestem za!
Użytkownik abras edytował ten post 22 stycznia 2011 - 09:54