temat bardzo orientacyjny, bo ja nawet jeszcze gry nie mam w całości (minuty mnie dzielą od tego), ale może bylibyśmy w stanie założyć i prowadzić coś swojego. Licząc, że Amciek już jest ingame, Tyro, Aeger, ja niedługo dołącze (regulaminowa czwórka już jest). Do tego na pewno kogoś jeszcze uda się ściągnąć i przekonać (może klan braci G, Ultasa i Wodnego), bylibyśmy dość liczebną grupą.
Czytałem coś nie coś o systemie jak to wygląda itp, oczywiste jest, że wielu rzeczy jeszcze nie wiem i może za wcześnie na konkretne plany, ale może jakieś ciekawe wstępne pomysły co utworzymy (o ile w ogóle jesteście tym zainteresowani????).
Nasza frakcja?
Rozpoczęty przez Fikus, lut 10 2011 12:00
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 lutego 2011 - 12:00
Napisano 10 lutego 2011 - 03:31
Członek klanu braci G jest sceptyczny co do tego pomysłu. Jeszcze nie wiem, czy w ogóle zagram...znowu mnie wciągnie coś i nie będę mógł się oderwać.
Grasz albo nie grasz, stan pośredni nie istnieje.
No to nie gram. Dziękuję, dobranoc.
Grasz albo nie grasz, stan pośredni nie istnieje.
No to nie gram. Dziękuję, dobranoc.
Użytkownik Furai edytował ten post 11 lutego 2011 - 06:28
"My senses are so powerful that I can hear the blood pumped through your veins."
Napisano 11 lutego 2011 - 02:42
Ja właśnie ściągam. Jakoś w niedziele wieczorem albo w poniedziałek potrzebny mi będzie ochotnik, który mi powie:
- jak się lata (Sterowanie)
- gdzie i po co się lata
- skąd mam wiedzieć do kogo mam strzelać
- czy na serwerze jest friendlyfire czy cos ^^
- czy jak np osłaniałbym Fajfusa jakby ten coś wiózł to czy jak mi się znudzi i zacznę do niego strzelać to jest szanse że rozwalę mu statek i dostane kasę za to co wiezie
- czytałem, że większość ma postać handlarza do zarabiania. Więc głupie pytanie brzmi do czego jest druga postać? Latam i strzelam do piratów? Nie znam kompletnie reguł panujących między frakcjami i być może dlatego wydaje mi się, że najfajniej grać piratem
- jak się lata (Sterowanie)
- gdzie i po co się lata
- skąd mam wiedzieć do kogo mam strzelać
- czy na serwerze jest friendlyfire czy cos ^^
- czy jak np osłaniałbym Fajfusa jakby ten coś wiózł to czy jak mi się znudzi i zacznę do niego strzelać to jest szanse że rozwalę mu statek i dostane kasę za to co wiezie
- czytałem, że większość ma postać handlarza do zarabiania. Więc głupie pytanie brzmi do czego jest druga postać? Latam i strzelam do piratów? Nie znam kompletnie reguł panujących między frakcjami i być może dlatego wydaje mi się, że najfajniej grać piratem
Spoiler
Użytkownik ulti edytował ten post 11 lutego 2011 - 02:44
bzzzzzzzzyyyy
Napisano 11 lutego 2011 - 02:58
jeżeli grywasz wogóle w gry Single Player to proponuję zagrać we Freelancera. To jest bardzo dobry tutek do gry online. uczy jak latać, jak walczyć, o co chodzi w tej grze, kim się jest lub może być, do kogo i dlaczego się strzela.
Wszechświat Discovery jest nieco zmieniony, ale jest kontynuacją historii z SP trochę lat później.
Edit // Fikusa wolno rozwalać. .
Wszechświat Discovery jest nieco zmieniony, ale jest kontynuacją historii z SP trochę lat później.
Edit // Fikusa wolno rozwalać. .
Napisano 11 lutego 2011 - 03:02
w sumie w każdej galaktyce możesz kupić coś interesującego i sprzedać gdzieindziej z przebitką nawet 1000% - wersja dla przewoźnika, handlarza.
możesz być i piratem, i czekać przy jump gate'ach na traderów (jak np teraz chcieli mnie skroić przy New London;) )
możesz też mieć kilka postaci i grać tą na którą masz w danym dniu ochotę.. to też jest jakaś alternatywa..
coś jeszcze?
ps. mnie nie da się zabić, ja biję ol!
możesz być i piratem, i czekać przy jump gate'ach na traderów (jak np teraz chcieli mnie skroić przy New London;) )
możesz też mieć kilka postaci i grać tą na którą masz w danym dniu ochotę.. to też jest jakaś alternatywa..
coś jeszcze?
ps. mnie nie da się zabić, ja biję ol!
Napisano 11 lutego 2011 - 04:14
symbol GC oznacza frakcję npc i graczy w grze, więc jest zajęty.
wymyślcie jakieś oznaczenie, jakiś tag, nazywajcie swoje postacie np. -TT-Cpt.Feekus, (TawernaTeam)
używajcie (lawfull) ID Freelancer, ID Miner, ID Mercenary, lub (unlawfull) ID Smuggler, ID Pirate, czyli tzw generalnych
oraz statków i broni Civilian.
Będziecie wolni, możecie robić co chcecie i dzie chcecie ponieważ nie nalezycie do żadnej frakcji z gry, a dzięki -TT- Będziemy wiedzieli kto jest nasz.
Baza Freelancers jest w Coronado,
wymyślcie jakieś oznaczenie, jakiś tag, nazywajcie swoje postacie np. -TT-Cpt.Feekus, (TawernaTeam)
używajcie (lawfull) ID Freelancer, ID Miner, ID Mercenary, lub (unlawfull) ID Smuggler, ID Pirate, czyli tzw generalnych
oraz statków i broni Civilian.
Będziecie wolni, możecie robić co chcecie i dzie chcecie ponieważ nie nalezycie do żadnej frakcji z gry, a dzięki -TT- Będziemy wiedzieli kto jest nasz.
Baza Freelancers jest w Coronado,