Naprawde nie wiem pchela czy masz jakies problemy czy nie, ale skoncz.
Najpierw wyjezdzasz z buractwem, a potem z tekstem, zeby nie uzywac podobnych slow w Twoja strone. Przepraszam, a kim Ty jestes? Wielki mi Pan. Na serwerze się odezwałem 5 minut po banie i to w pelni kulturalny sposob - są logi. Wiec daj se siana, pieprzysz po raz kolejny glupoty. Bajkopisarzem jestes dobrym. Wnosisz o warna ? I tak go nie dostane, no chyba ze za tego posta, ale mi to wisi, moge dostac i 50% warna jesli w koncu ogarna Cie i te Twoje adminowanie, bo to nie jest juz 1 raz i jak widac po Twoim nastawieniu - nie ostatni.
Piękna obrona, pchela jest jasnowidzem i w magiczny sposób wywnioskował, że dla typa NIE ZALEŻY grać na TP. Typ dostał bana i nawet mówił przez mikrofon i jestem świadkiem, że to nie jest żadna strona www, na co pchela odpowiedzial, ze go odbanuje.
Może warto przypomniec starą zasade Owiego, że lepiej jest mniej adminów, ale porządnych, niż zgraje takich osób jak pchela, którzy ewidentnie nadużywają admina (dział skargi), nie potrafia sie w normalny sposob wypowiedziec na forum oraz w zaden sposob nie idzie z nimi sie dogadac, no chyba ze "skoncz" "milcz" to Waszym zdaniem normalka na czacie u admina.
EDIT
Po poscie willa chyba teraz ja moge wniesc o zawieszenie pchely za zero kultury (od buractwa to moze wyzywac gdzie indziej) i za kolejny chybiony ban wraz z hassanem + BAJKOPISARSTWO w żywe oczy+olewania (teraz macie dowod) graczy i zbywania ich.
@Down
Odpowiem krótko - gówno. Skoro wyszlo na nasze, to chyba nie my stwarzamy problemy, tylko Ty, a jezeli Twoim zdaniem buractwem nie jest zbanowanie typa za darmo, potem zbanowanie krejziego za to, że wytknal Ci blad (ktorego DALEJ nie widzisz) bezpodstawne oskarzanie i pisanie o warnach i kolejnych banach - to masz problem.
Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 12 lutego 2011 - 06:48