Lubie
Real Madryt- druzyna za ktora jestem od 7 roku zycia. Mimo slabszych momentow to klub ktoremu zycze wszystkich mozliwych sukcesow ;] Wczorajsze klepanie Ozila i Di Marii>oll ;]
Jagiellonia Białystok - za wszystko ;] Sezon z -10 pkt zapowiadał, że będzie dobrze. Jesli beda top3 w lidze to bedzie bardzo dobry wynik, puchary, kasa, transfery.
Milo wspominam stare mecze Wisły Kraków w pucharach(z Lazio, Parmą, Schalke, Atletic, Saragossa) z Kosowskim, Zurawskim i Frankowskim w skladzie.
Czarnym koniem tegorocznej edycji LM moze byc Tottenham ;]
Nie lubie
man utd - od zawsze ich nie lubilem, za beckhama, za schoolsa, za giggsa.
barcelona - mecze ogladalem tylko i wylacznie dla Ronaldinho, ktory na boisku robil co chcial ;]
lech poznan - Nie lubie ich odkad zdobyli mistrza kosztem Wisly (i to w jaki sposob, sick!) W LE mieli fajna przygode i nikt im tego nie odbierze, ale sorry - Arboleda to 1000x większy płaczek niż C.Ronaldo, popełnia mase prostych bledów (pierwsza bramka dla juve to dziecinny blad Arboledy i przez to posypala sie reszta) i na dodatek jest przymierzany do kadry "bo jest juz x lat w Polsce". Chyba dlatego, że grał w lechu za czasów Smudy (Czekam na jakas rywalizacje w polu karnym Cionek vs Arboleda haha
) I te wychwalanie w mediach...Nie wiem, moze tylko ja jestem dziwny i nie widze, ze np Kotorowski to "jeden z najlepszych polskich bramkarzy".