Napisano 23 listopada 2011 - 10:35
Ja mam tego benq g2420hd. Kupiłem go na szybko, bo mój LG zepsuł się kilka dni po gwarancji i powiedziałem sobie, że więcej nie kupie monitora za wieksza kase, bo to nie ma znaczenia, czy to lg, czy samsung. Jako zwykly uzytkownik nie widze zadnej roznicy pomiedzy tym benq, a monitorami innych firm. Dodam ze Benq kupilem za ~700zl juz jakis czas temu, gdzie za LG czy Samsunga 24'' wtedy musialbym zaplacic ~300zl wiecej (jeszcze pamietam jak diabo mi doradzal i monitory w 24'' byly nawet za ponad 1000zl). Wade ma jedna, delikatne smuzenie, gdy wykonuje sie szybkie ruchy myszka. W grach i innych duperelach nic nie widac, tylko wlasnie jak macham szybko myszka. Irytowało mnie to przez pierwsze 5 minut, ale potem pomyslalem - jakie pieniadze taki sprzet tym bardziej ze po kilku minutach przestalem na to zwracac uwage. Jak otworzylem tamten zepsuty monitor Lg zeby jakims cudem postawic go na nogi to zaniemowilem, taka chała ze brak słów...nie wiem za co zaplacilem wtedy ponad 1000zl. Wole kupic 2xBenq i miec spokoj na 4 lata, niz "lepszy monitor" ktory i tak padnie po okresie gwarancyjnym.