10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 lutego 2012 - 06:34
Witam wpadłem na pomysł żeby zrobić na serwerze Arkadi Hotel z pokojami do wynajęcia . Oraz działki i farmy niektóre do wykupienia .
Napisano 02 lutego 2012 - 06:51
I jak możecie to zróbcie 1 miejsce skupu jakiś duży sklep
Napisano 02 lutego 2012 - 07:23
były już hotele ale nikt w nich nie mieszkał
"Go out there and give them hell. You were born to do this."
Garrus Vakarian
Garrus Vakarian
Napisano 02 lutego 2012 - 07:57
I jak możecie to zróbcie 1 miejsce skupu jakiś duży sklep
to znaczy?
Napisano 02 lutego 2012 - 08:20
to znaczy?
cos jak warp market
FUUUUUCK !!!Ile jeszcze łopat zniszczę zanim lotnie mi ten głupi flint !?
Napisano 02 lutego 2012 - 09:31
no przecież jest Agora, jest skopiowana w wielu miejscach, ale wszędzie to samo.
nie ma tam wszystkiego, bo nie da się ustalić cen na wszystko. minecraft nie ma sensu ekonomicznego, jedne rzeczy powstają z innych ale to sie kupy nie trzyma. wiec są te najważniejsze, podstawowe, żeby móc zarobić kasę i kupić podstawowe rzeczy z których sie robi inne wszystkie.
nie ma tam wszystkiego, bo nie da się ustalić cen na wszystko. minecraft nie ma sensu ekonomicznego, jedne rzeczy powstają z innych ale to sie kupy nie trzyma. wiec są te najważniejsze, podstawowe, żeby móc zarobić kasę i kupić podstawowe rzeczy z których sie robi inne wszystkie.
Napisano 02 lutego 2012 - 10:23
O ile się nie myle w mieście ciągle stoi hotel ojeja
Napisano 03 lutego 2012 - 07:25
nie stoi jurz dawno :/
FUUUUUCK !!!Ile jeszcze łopat zniszczę zanim lotnie mi ten głupi flint !?
Napisano 03 lutego 2012 - 10:36
nikt sie nie interesował, więc został zburzony
Napisano 03 lutego 2012 - 11:03
Hotele i skupy widziałem na innych serwerach i myślę że słabo to będzie wyglądać na Arkadi
Napisano 03 lutego 2012 - 02:59
Na Arcadii nie ma graczy "przyjezdnych/przelotem", rzecz taka jak hotel nie ma sensu. Możesz poprosić o cuba i sobie go zbudować jako budowlę, nic poza tym. Chyba, że wymyślisz coś takiego, że przyciągniesz tam mieszkańców

Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.

Temat jest zamknięty