Co do tego będę potrzebował?
- Waszego wsparcia to napewno.
- Waszych akcji ( wszystko proszę wysyłać mi spakowane wraz z opisem akcji, nickiem, adresem zamieszkania w postaci miejscowości) na adres podany poniżej
- Waszych propozycji Soundtracków. (Chodź mam już raczej wybrane piosenki to chętnie wysłucham waszych propozycji)
Ważne:
- Nie obiecuję że projekt będzie w parę dni skończony! Mam niebawem egzamin na prawo jazdy oraz oczywiście muszę przetrwać ten miesiąc szkoły. Sądzę jednak że niebawem będzie już tylko czas wolny a Wy do tego czasu zdąrzycie mi podesłać spakowane już akcje.
- Prosiłbym o cierpliwość co do projektu w związku z wyżej wymienionym powodem. Poza tym chcę to wykonać jak najlepiej!
Programy jakich mam zamiar użyć:
- Counter-Strike 1.6
- Sony Vegas
- Fraps
- Adobe After Effects
- Audacity
Kontakt:
- the.basior@gmail.com (Wszelkie akcje proszę wysyłać tak jak pisałem wraz z dokładnym czasem akcji (najlepiej w postaci, czas demka oraz runda w grze ewentualnie wynik np. TT 3:4 CT de_train zamek 3x hs z awp przez sciane))
- GG: 11591293
- PW na forum
Jeśli chodzi o propozycje utworów myślę że można je podsyłać na jeden z wymienionych kontaktów lub poprostu dodawać je tutaj!
P.S Jeśli chcecie dodawać akcje na forum proszę zrobić osobny temat bym nie musiał ich szukać i nie spamować w nim
Czekam na opinie!
Użytkownik abras edytował ten post 08 czerwca 2012 - 03:37
poprawiony nr gg