Nicki na serwerze: baSiorbb` / baSiorbb`sux mouse
Link do portalu potwierdzającego wiek - nasza klasa etc (opcjonalne): mogę na pw
Identyfikator gry (steamID, guID itp.): STEAM_0:1:43425388
Kontakt: gg/skype/mail/xfire (co najmniej 2): GG: 11591293, Skype: BaSiorBB94, e-mail: the.basior@gmail.com
Czas gry na danym serwerze: 122h aktualnie i ciągle rośnie, i przed resetem psycho w 2008/09 jak grałem było 2 razy tyle
Link do statystyk potwierdzający czas gry (np. psychostats, gametracker, xlrstats): http://gamingcrew.pl...er.php?id=24813
Status banów (liczba banów np z AMXbans): 0 banów oraz 0 kicków
Powód ubiegania się o stanowisko admina: No i w końcu pytanie... Dlaczego? Dlaczego akurat Ty? Co nam zaoferujesz? To proste... Gram codziennie na serwerze i czasami widzę co tam się wyprawia. Zdaje sobię sprawę że jest tam dużo aktywnych adminów ale ja często gram o nietypowych porach np. o północy czy wczas rano gdzie naprawde gdy adminów nie ma dzieją się dziwne rzeczy. Przez ten cały czas już w 2008r. jak zaczynałem tu grać dzięki mojemu koledze a w zasadzie sąsiadowi (rev ? kawa & fajki) który był tu adminem starałem się być miłym, nigdy nie wpadłem w jakieś poważniejsze sprzeczki z którymś z adminów czy graczy. Starałem się także przez ten cały czas udzielać się na forum a także robić coś dla naszej społeczności graczy. Dzisiaj bardziej myślę nad tym co robię, mam większą kontrolę nad sobą i wiem że potrafie się opanować. Nie jestem nerwowy, często uspokajam innych graczy jeśli się źle zachowują bo nie lubie braku kultury czy przejawów agresji. Adminowałem już wcześniej więc wiem co i jak. Piszę to dlatego bo myślę że już gracze mnie poznali na tylę że są w stanie mi zaufać. Zapoznałem się z wszystkimi regulaminami dotyczącymi zarówno serwera jak i forum. Jestem w stanie płacić składki na serwer oraz jestem otwarty na wszelkie prace dodatkowe oprócz pracy na serwerze. Jestem świadomy tego że jest to obowiązek, ciężka praca a nie jakaś przyjemność czy coś takiego. Chciałbym robić jeszcze więcej dla naszego forum i serwera! Pozdrawiam wszystkich, baSiorbb.
P.S
Wiem że już składałem podanie 2 miesiące temu. ale naprawdę myślę że przez ten czas zrobiłem naprawdę spory postęp. Jestem otwarty na wszelkie opinie. + poprawiłem się jeśli chodzi o używaniu mikrofonu w celu prowadzenia gry bo ostatnio admin Solar mówił że muszę nad tym popracować
Użytkownik BaSior edytował ten post 10 czerwca 2012 - 12:11