BaSior wyszedł z inicjatywą stworzenia filmu naszej społeczności CS pt. Tawerna Movie II, niestety z przyczyn wiadomych pracę musiał zawiesić. Ja pod wpływem impulsu postanowiłem dokończyć dzieła i zrobić w/w film. Tak więc niżej zamieszczę garść informacji
Czego oczekuję:
- Akcji: Skompresowanego pliku ZIP/RAR (Nazwanego nickiem gracza bez specjalnych znaków czyli np. worms bądź gumis) w którym będzie znajdować się akcja gracza oraz pliku tekstowego który będzie zawierał:
1. Nick gracza:
2. Czas akcji:
3. Krótki opis (Czego mam szukać)
Taki plik możecie wysyłać do mnie na maila (podanego niżej) bądź jeżeli wam wygodniej wrzucać na ZippyShare
Co oferuję:
- Projekt na pewno będzie skończony, nie wiem jednak kiedy
- Doświadczenie: Jako takie posiadam w montażu filmów, obróbce graficznej itp. itd.
- Moje przykładowe prace które nie są stricte związane z grami, chodzi mi o pokazanie że nie robię tego w Windows Movie Maker i jest tam jako taki ład i sychro:
Czego szukam:
- Kogoś kto ogarnia AAE bądź jakieś takieś rzeczy, chodzi mi o pomoc przy ewentualnym intro (wyuzdany napis tytułowy)
- Zbanowanego konta steam posiadającego CS'a na którym mógłbym zgrywać akcje z użyciem HLAE
Czego użyję:
- Do produkcji filmu użyję takich programów jak: Sony Vegas, Photoshop, HLAE oraz opcjonalnie innych programów takich jak np. kompresory audio-video
- Posiadam wszystkie dema zebrane i udostępnione przez BaSiora
- W filmie użyję mojej paczki filmowej (Movie Pack 2008 By w0rms.dll), modeli rąk (w0rms.dll Movie Hands 2010) oraz Dark/Blue Sky (Ewentualnie jakieś dynamiczne niebo)
- W filmiku poniżej możecie zobaczyć jak to będzie wyglądać:
Plany:
- Posiadam jako takie plany na intro i outro
- Posiadam już Soundtrack które zostaną użyte w filmie
Czas i promocja:
- Tutaj wszystko zależy od was im szybciej nazbieram wystarczającą ilość akcji tym szybciej będę mógł zabrać się do pracy
- Proszę pamiętać że jestem sam jeden więc nie mogę za nikogo znajdować akcji czy oglądać całych demek
- Wszelkiego rodzaju promocja tej akcji jest mile widziana, jeżeli macie znajomych którzy chcieliby znaleźć się w filmie powiedz mu o naszej akcji, żeby wbił na serwa Tawerny i ukręcił dobrą akcję którą godnie będzie mógł się pochwalić w filmie. Liczę na was
Kontakt:
- e-mail: w0rms.dll@gmail.com
- Steam: w0rms.dll@gmail.com
- GG: 6216666 (Przedstaw się i napisz w jakiej sprawie piszesz)
- PW na forum
Wszystko zostało raczej napisane więc proszę zachowanie schludności i czystości w tym temacie. Pytania czy sugestię proszę zadawać tylko jeżeli są one konieczne. Nie jest to temat do dyskusji traktujcie to na zasadzie tematu informacyjnego
Użytkownik w0rms.dll edytował ten post 18 lipca 2012 - 07:55