Zapraszam z messi do klanu Gong zlote eq i zelazne narzędzia !
Klan Gong-Kto chce do klanu.
Rozpoczęty przez Okared666, lip 25 2012 02:38
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 lipca 2012 - 02:38
Znowu mam bana! No ja nie mogę! Trzymaj te diaxy, bo ja wychodzę! Idę gdzie indziej, na inny serwer, dostałem bana, więc nie pisz więcej!
Znowu mam bana! No ja nie mogę! Trzymaj te diaxy, bo ja wychodzę! I walcie wszyscy się, wy głupie ścierwa, bo idę na lepszego serwa.
Znowu mam bana! No ja nie mogę! Trzymaj te diaxy, bo ja wychodzę! I walcie wszyscy się, wy głupie ścierwa, bo idę na lepszego serwa.
Spoiler
Napisano 25 lipca 2012 - 03:06
Bądź maj majster,też chce zakładac tematy w takich działach
Napisano 25 lipca 2012 - 03:14
bede pisal w tym temacie (jesli nie ten tamat inaczej ktos bedzie plakal )
Znowu mam bana! No ja nie mogę! Trzymaj te diaxy, bo ja wychodzę! Idę gdzie indziej, na inny serwer, dostałem bana, więc nie pisz więcej!
Spoiler
Napisano 26 lipca 2012 - 06:29
przeniosłem do odpowiedniego działu.
Napisano 26 lipca 2012 - 11:41
ok dzieki
Napisano 01 września 2012 - 05:14
Automatic generated message
This topic has been closed by a moderator.
Reason: temat umarl smiercia nautalna
If you disagree to this action, please report this post, and a moderator or administrator will reconsider it.
Kind regards,
GamingCrew.pl Staff
This topic has been closed by a moderator.
Reason: temat umarl smiercia nautalna
If you disagree to this action, please report this post, and a moderator or administrator will reconsider it.
Kind regards,
GamingCrew.pl Staff
-------------------------------------------------------
Beware!
Beware!