Skocz do zawartości

Zdjęcie

O co chodzi z banem?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shark

Shark

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 10 września 2012 - 03:14

witam,

postanowiłem napisać, bo wkurzyłem sie na sytuację; dostałem bana, ale:

- gdybym świadomie i celowo łamał regulamin itd... i dostał bana, to bym sie nie odzywał teraz - a tak nie było
- dostałem bana - moim zdaniem - zbyt długiego w stosunku do przewinienia, wręcz to jest chore
- serwer generuja ostatnio cos dziwnego i wprowadzaja niechciane zmiany w działaniu zbindowanych klawiszy, bez wiedzy i zgody gracza (nie widzę tych zmian w swoim configu)
- nie reklamowałem niczego, tylko nawidoczniej klawisz generował jakąś reklamę, gdy używałem go do np. zakupów

Grałem 5 lat w CSa i nigdy bana nie dostałem..., Miałem też okazje być admem. Po 2 latach przerwy wróciłem do grania i ciężko znaleźć fajny serwer - a fajny serwer, to fajni ludzie, bo to gracze tworzą klimat. Ważne też, żeby był TP i grali w miarę dojrzali ludzie :), niekoniecznie 8-latkowe, czy 12-latkowie. Znalazłem Wasz serwer i spodobał mi się. W zasadzie dopiero zacząłem poznawać ludzi. A tu nagle, ni z tego, ni z owego ban na kilka tygodni. Niesprawiedliwy.

Nie wiem czy ktos to w ogóle przeczyta, zwłaszcza Shatan, który mnie zbanował.
Ech... ludzie. Szkoda, ze tak robicie.

pozdro

P.S. Jakyście szukali Adma, to piszcie... Może się zgodzę.
  • 0

#2 Fajura

Fajura

Sierżant

• Member
  • PipPipPipPip
  • 221 postów
  • Ską…d:Kozienice

Napisano 10 września 2012 - 03:49

Jak usunales to wez cfg tylko do odczytu i raczej nie zrobisz laski administracji jak moze sie na adma zgodzisz jasnie panie
  • 0

#3 Kimix

Kimix

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPip
  • 552 postów

Napisano 10 września 2012 - 03:53

Może byś steam id podał? :) Bo raczej nikt z fusów nie wróży oprócz Bez!a :X
  • 0

#4 Bez!o

Bez!o

Chorąży

• Vip
  • PipPipPipPipPip
  • 427 postów

Napisano 10 września 2012 - 03:59

Następnym razem proszę abyś napisał według wzoru.

Bez!o przyjdzie i wywróży znowu.
http://gamingcrew.pl...s.php?bid=14473

12:02:11 <STEAM_0:1:9435760><xxx.xxx.xx9> Shark : Zapraszam na #1 [TeamPlay][HardPoziom][Only DD2/INFERNO][Aktualnie 25/26 IP:79.133.192.40:27035

Użytkownik Bez!o edytował ten post 10 września 2012 - 03:59

• 0

#5 Shark

Shark

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 14 września 2012 - 11:54

Następnym razem proszę abyś napisał według wzoru.

Bez!o przyjdzie i wywróży znowu.
http://gamingcrew.pl...s.php?bid=14473

12:02:11 <STEAM_0:1:9435760><xxx.xxx.xx9> Shark : Zapraszam na #1 [TeamPlay][HardPoziom][Only DD2/INFERNO][Aktualnie 25/26 IP:79.133.192.40:27035

Fajura: wystarczy jak będziesz sie do mnie zwracał Shark (Jaśnie Panie to tylko w realu).

Bez!o: dzięki za odbanowanie, jeśli to Ty. Jeśli ktos inny - też dzięki.

Co do Configu - oczywiście od zawsze mam odznaczone tylko do odczytu i żadnych zmian w Configu serwery mi nie dokonuja - a jednak w działniu bindów czasem dochodzi do zmiany funkcji. Nie wiem jak to możliwe, nie pytajcie mnie. Wiem, że nie jestem jedyny z tymi reklamami automatycznymi.

Bez!o, to co z tym admem dla mnie? ;)
  • 0

#6 ulti

ulti

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 078 postów

Napisano 14 września 2012 - 12:14

Piszesz w pierwszym poście, że nie wiesz czy się zgodzisz więc pewnie nie chcą sobie robić nadziei i z góry założyli, że odrzucisz propozycję
  • 0
bzzzzzzzzyyyy

#7 Juri

Juri

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 706 postów

Napisano 14 września 2012 - 12:35

Ty sobie żartujesz z tym adminem ? Napisz podanie porządne, pograj na serwie, tutaj admini nie są rozdawani za darmo bo ktoś sobie tak hop siup zachce być adminem O_o.
  • 0

asdasdas

#8 Amciek

Amciek

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 440 postów
  • Ską…d:zza NATu

Napisano 16 września 2012 - 02:14

Następny temat bez wzoru usuwam i nakładam warna, a kolejna wspominka o adminie spowoduje wysyp wymiocin na matryce.

klozet.
  • 0
kiedyś wróce

DA BEST SYGNATURA EVAA
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1