Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wszędzie SPAM

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 593 postów

Napisano 23 października 2012 - 09:44

Ludzie, spamujecie kazdy temat tak, że po chwili nie wiadomo o co w nim chodzi.
Nie mam czasu czytać 10 stron pierdół bez związku z tematem, żeby zobaczyć o co chodzi.

Jestem za aktywnością na forum i pisaniem jak najwięcej, wtedy forum żyje.
Ale jeśli każdy temat jest rozwodniany i po kilka razy zmieniany jest wątek, to robi się bałagan, w którym nikt nie może się połapać.

Dobrze, że chcecie pisać, ale róbcie to jakoś systematycznie. Jak jest temat, to czytajcie przynajmniej pierwszy post, zeby wiedzieć o czym on jest i co autor chciał przekazać.

Ktoś pisze skargę, zazwyczaj jest ona bez sensu, bo nie ma niczego poza "a on zabrał mi łopatkę", ale zanim ja przeczytam i ewentualnie zadam pytania o wyjaśnienia, doprecyzowanie, to temat ma juz 5 stron, na których trzy razy zmienia się powód skargi oraz osoba która jest oskarżana. Ja potem nie mam siły dochodzić kto, co i jak i zwyczajnie ignoruję cały temat.

Są tematy przeznaczone do konkretnych celów - np. zmiany konfiguracji, powinny zawierać jedynie komunikaty o zmainach i uwagi o skutkach tych zmian, a natychmiast są 3 strony o pierdołach, 'ja mam, a ja nie mam'.

Jest dział Off topic, który jest prawie nie kontrolowany, można tam pisać o wszystkim, mozna zakładac tematy z jakimiś grami forumowymi - co myślisz o tym baranie wyżej, albo o awatarach, albo 'ja mam fajny miecz zaklęty, itp itd. i tam możecie wyładować swoją chęć pisania

ale proszę nie spamujcie innych tematów, jesli chcecie żebym reagował na zgłaszane w nich problemy.
  • 2

#2 Lugward

Lugward

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 726 postów
  • Ską…d:Niewistka-Podkarpacie

Napisano 23 października 2012 - 02:25

masz rację już nie będe :)
  • 0

#3 jacolplacol

jacolplacol

Sierżant

• Member
  • PipPipPipPip
  • 298 postów
  • Ską…d:Aether

Napisano 23 października 2012 - 04:51

Tyro ale jak sprawa jest wyjasniona to podsumuj i zamykaj bo przez to ze tego nierobisz zaczynamy spamic :P
  • 0
HIA Powraca!!!

#4 endo

endo

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 142 postów

Napisano 23 października 2012 - 05:50

Tyro ale jak sprawa jest wyjasniona to podsumuj i zamykaj bo przez to ze tego nierobisz zaczynamy spamic :P

Coś, w którym miejscu Ci się poprzestawiało chyba ;] Tyro ma czytać wszystko co "płynie" przez forum, podejmować decyzję na każdy teamt, a potem zamykać? Good joke ;) Ja bym większość po 10 postach zamykał, ale będzie płacz, że zabieram wam możliwość wypowiadania się, ble ble ble...
  • 0
Dołączona grafika

Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.

Dołączona grafika

#5 endo

endo

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 142 postów

Napisano 26 października 2012 - 08:29

Tyro dał wam do informacji, że obecny stan rzeczy mu się nie podoba. Wypadałoby to zmienić. Zamykam, to chociaż tu nie będziecie spamować ;]
  • 0
Dołączona grafika

Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1