Ludzie, spamujecie kazdy temat tak, że po chwili nie wiadomo o co w nim chodzi.
Nie mam czasu czytać 10 stron pierdół bez związku z tematem, żeby zobaczyć o co chodzi.
Jestem za aktywnością na forum i pisaniem jak najwięcej, wtedy forum żyje.
Ale jeśli każdy temat jest rozwodniany i po kilka razy zmieniany jest wątek, to robi się bałagan, w którym nikt nie może się połapać.
Dobrze, że chcecie pisać, ale róbcie to jakoś systematycznie. Jak jest temat, to czytajcie przynajmniej pierwszy post, zeby wiedzieć o czym on jest i co autor chciał przekazać.
Ktoś pisze skargę, zazwyczaj jest ona bez sensu, bo nie ma niczego poza "a on zabrał mi łopatkę", ale zanim ja przeczytam i ewentualnie zadam pytania o wyjaśnienia, doprecyzowanie, to temat ma juz 5 stron, na których trzy razy zmienia się powód skargi oraz osoba która jest oskarżana. Ja potem nie mam siły dochodzić kto, co i jak i zwyczajnie ignoruję cały temat.
Są tematy przeznaczone do konkretnych celów - np. zmiany konfiguracji, powinny zawierać jedynie komunikaty o zmainach i uwagi o skutkach tych zmian, a natychmiast są 3 strony o pierdołach, 'ja mam, a ja nie mam'.
Jest dział Off topic, który jest prawie nie kontrolowany, można tam pisać o wszystkim, mozna zakładac tematy z jakimiś grami forumowymi - co myślisz o tym baranie wyżej, albo o awatarach, albo 'ja mam fajny miecz zaklęty, itp itd. i tam możecie wyładować swoją chęć pisania
ale proszę nie spamujcie innych tematów, jesli chcecie żebym reagował na zgłaszane w nich problemy.
Wszędzie SPAM
Rozpoczęty przez tyro, paź 23 2012 09:44
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 października 2012 - 09:44
Napisano 23 października 2012 - 02:25
masz rację już nie będe
Napisano 23 października 2012 - 04:51
Tyro ale jak sprawa jest wyjasniona to podsumuj i zamykaj bo przez to ze tego nierobisz zaczynamy spamic
HIA Powraca!!!
Napisano 23 października 2012 - 05:50
Tyro ale jak sprawa jest wyjasniona to podsumuj i zamykaj bo przez to ze tego nierobisz zaczynamy spamic
Coś, w którym miejscu Ci się poprzestawiało chyba ;] Tyro ma czytać wszystko co "płynie" przez forum, podejmować decyzję na każdy teamt, a potem zamykać? Good joke Ja bym większość po 10 postach zamykał, ale będzie płacz, że zabieram wam możliwość wypowiadania się, ble ble ble...
Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.
Napisano 26 października 2012 - 08:29
Tyro dał wam do informacji, że obecny stan rzeczy mu się nie podoba. Wypadałoby to zmienić. Zamykam, to chociaż tu nie będziecie spamować ;]
Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.