Wiitaaaaam!
Już od pewnego czasu rozpocząłem budowę parkoura, jest już gotowy w 2/4 części..
Jest już zabezpieczony strefa non pvp..
Chciałem się spytać czy dało by się tak żeby wszystkie funkcje vip na paquze były wyłączone??(to 1 pytanie)
Tera 2.. Prosil bym żeby na czas budowy parkoura dano mi kolo 2 stakow lawy.Nigdzie poza strefie cuba sie nie roszę z lawą i nie wykorzystam jej do innej budowli.
Jeżeli ktoś mnie przyłapie mogę spokojnie i za kare wam oddac moderatora..
Nie wiem czy mi pozwolicie, ale to jest porostu denerwujące żeby zrobić coś to zawsze muszę na admina czekać..
Dzięki za uwagę i że przeczytaliście
parqur
Rozpoczęty przez puntapuntaMOD, lis 09 2012 08:28
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 listopada 2012 - 08:28
Napisano 09 listopada 2012 - 09:07
Nawet jeśli ja bym sobie Vipem nie upraszczał, chyba znasz nie na tyle dobrze ;D
No czemu nie dawno nie było pomysłu na jakiegoś normalnego parkoura
Życzę miłego budowania Punciak
No czemu nie dawno nie było pomysłu na jakiegoś normalnego parkoura
Życzę miłego budowania Punciak
Napisano 10 listopada 2012 - 01:18
Eh dzięki darken..
Mi do parqura którego robię jest niezbędna lawa.... i jeszcze nikt nie odpowiedział na 1 pytanie...
Mi do parqura którego robię jest niezbędna lawa.... i jeszcze nikt nie odpowiedział na 1 pytanie...
Użytkownik puntapuntaMOD edytował ten post 10 listopada 2012 - 01:19
Napisano 10 listopada 2012 - 03:59
punta,lawy nie wylejesz.jest zablokowana,próbowałem wczoraj...
Napisano 11 listopada 2012 - 05:36
Eh szkoda...
A na 1 pytanie ktos odpowie?? >_<
A na 1 pytanie ktos odpowie?? >_<
Napisano 17 listopada 2012 - 10:54
Ja wiem tyle: Da się przynajmniej na innych serwerach zaznaczyć odpowiedni teren, i wpisać komendę /block usevip czy jakoś tak/
pamiętam to ze starych serwerów blokowaliśmy ponieważ, ganiali się po cudzych domach i się, skarżyli bo były też czasy takie:
Miałeś na start działkę 10x10 za free. I ludzie pod działkami ukradkiem bo nielegalne było na działkach 10x10 chować pola uprawne czy coś i to przeszkadzało bo Vip przychodził i szukał czy ktoś nie ma, i za to się domagali nagród od administracji.
Czyli powinno się dać krótko mówiąc...
pamiętam to ze starych serwerów blokowaliśmy ponieważ, ganiali się po cudzych domach i się, skarżyli bo były też czasy takie:
Miałeś na start działkę 10x10 za free. I ludzie pod działkami ukradkiem bo nielegalne było na działkach 10x10 chować pola uprawne czy coś i to przeszkadzało bo Vip przychodził i szukał czy ktoś nie ma, i za to się domagali nagród od administracji.
Czyli powinno się dać krótko mówiąc...
Napisano 17 listopada 2012 - 12:50
Dzieki darken Rozumiem ze moze zrobic to zwykly administartor??
Napisano 17 listopada 2012 - 04:18
wiem jak wylać lawę
z dozownika
z dozownika