Napisano 13 listopada 2012 - 07:42
w Progamers jest jeden człowiek, tak to wygląda i nie jest to tylko moje spostrzeżenie. dodatkowo chyba zajmuje się tym jakby 'na boku' poza głównymi obowiązkami. mimo, że nie można mu zarzucić braku starań, to jednak jest tylko jeden i jak coś się sypie to przeciez nie zawsze moze być dostępny.
progamers tak szybko się nie sypnie, bo wzięli kasę z unii na tą firmę i przez ileś lat muszą to ciągnąć, inaczej będą musieli zwrócić. nie wiem kiedy, ale najprawdopodobniej jak minie karencja to się zamkną. zwłaszcza jak sami mówicie cs umiera.
mamy tam sporo kasy, a teraz skoro nie ma tam Minecraft, to kasa pozostaje wyłącznie na CS i starczy na długo dla TP.
to wszystko dzięki graczom Minecraft. teraz muszę sam to wyrównać i utrzymywać serwer MC.
tak czy owak, dalsze wpłaty na Progamers są niepotrzebne, przynajmniej narazie.
a dopóki nie rozkminię jakiegoś smsowego systemu wpłat to nie ma możliwości wpłat sms.
podstawowy problem to ograniczenia ustawowe co do celów tych wpłat. np. przyjmowanie darowizn i zbiórki kasy nie sa dozwolone.
musi być jakiś cel inny. może to być odblokowanie slota lub vipa na serwerze, ale jest kwestia weryfikacji kodów i ustawienia strony www.
to trzeba zrobić samemu, a ja niestety nie znam php js i tych innych webowych czarów.