Kimix ty weź się zajmij lepiej deklaracją wypisania się z funkcji admina.
Jak cię lubiłem tak teraz przesadzasz z tym "przywilejem".
To Ty dajesz najdłuże bany bez pytania o dwie strony.
Nie liczy się to co na serwie tylko to co napisałem na steamie ... obraził się jak dziecko i jeszcze do tego stopnia, że zablokował na steam-ie. Płakać nie będę, ale jak ma tak sobie działać to nie ma co z nim dyskutować.
Raz po raz to potwierdza tak jak powyżej.
4 h bana dostałem za to i ok. Nie narzekałbym już.
Po tym co napisałem na steam-ie został przedłużony bo chciał pokazać co by to on może zrobić. Myślę że uniósł się gniewem.
To jest dobra postawa dla admina, bardzo ambitna.
Team atack nie jest szkodliwy, postrzele raz w rundzie i zostawie. To, że ktoś taki straci parę fragów bo będzie "obity" to zapewne będzie w dobrym nastroju i trącił szlachetnym odezwem do swojego dobroczyńcy. Wtedy po wyzwiskach czasem leci następna seria albo robi się bydełko na serwie.
Na to drugie nie zwraca się uwagi: "wyzwiska", "obrażanie" itp.
Wtedy okazuje się czy jest "wporządku". Bo napewno zabawny.
Tylko pytanie brzmi: Czy ban coś w każdym przypadku daje? Czy warto tak sobie banować na długi czas? Czy to coś rozwiąże a nie pogłębi problem? Czy administrator będzie szanowany i akceptowany? Czy jest na tyle dojrzały, aby nie dać się prowokować?
Czy coś innego nie powoduje jego działaniami?
PS. Największym wrogiem ludzi są ludzie. Potrafią zaburzyć delikatną strukturę jaką jest delikatna dusza ludzka.
Jej nici zostają przerwane, nieodczuwalny ból rozchodzi się po całym ciele, nie zostaje wiele.
W ten wrogość nastaje, nienawiść pogłębia się.
Gdzie jest ta dzięcieca niewinność, prostota i radość. Nie ma już jej.
Wszyscy są ofiarami wszystkich i wszystkie ofiary tworzą nowe.
Nikt nie słucha na wzajem się. Stąd tak wiele nienawiści na świecie.
Ofiara winowajcą jest.