siemanko, mam problem z zalogwaniem sie na steama podczas logowania wyskakuje mi wiadomosc, ze potrzebne jest potwierdzenie, ze to na pewno ja i cos tam mi wysylaja na maila, problem w tym ze na maila nic nie dochodzi-.^ ewentualnie istenieje tez opcja ze ja loguje sie na zla skrzynke ale to raczej malo prawdopodobne, tutaj takie pytanie; wie ktos moze jak sprawdzic na jaki mail jest zarejestrowane dane konto?
steam
Napisano 27 marca 2013 - 03:12
waco =]
Napisano 27 marca 2013 - 03:33
jesli masz pudelko ze steam z nr i ze wszystki to napisz do nich bezposrednio, bo tez tak mialem i nic na maila nie przychodzilo. A mialem tak jak mi konto ukradli ;/
Napisano 27 marca 2013 - 05:54
Ja mialem taką przygodę że ktoś mi steama ukradł... nie mając maila, pomocniczego pytania ani żadnych danych oprócz nazwy użytkownika oraz hasła. Pisałem normalnie z supportem, podałem esl oraz sid na którym był screeny i wystarczyło aby mi zmienili hasło wysłali na nowy mail nowsze hasło i tak odzyskałem sztima którego ktoś mi zwinął. Próbuj pisać supporty jeśli ładnie to opiszesz to powinni się tym zająć
Napisano 27 marca 2013 - 06:00
Tez tak miałem i u mnie na kompie jak wchodziłem na maila wiadomości nie było, wbiłem na dziewczyny lapku na tego samego maila a tam tyle wiadomości ile razy próbowałem ponownie żeby wysłało;p nie wiem od czego zależne, że u mnie nie widziało nic a tam wszystko ale może spróbuj na innym kompie maila sprawdzić ;d
Napisano 27 marca 2013 - 06:30
[offtopic]
nie chwal sie ze masz dziewczyne.
Napisano 27 marca 2013 - 09:55
przepraszam nie chciałem Ci zrobić przykrości;p przyjdzie czas i dla Ciebie^^ ale serio u niej wszystkie maile były;p
Napisano 28 marca 2013 - 08:22
chyba od kochanka
Napisano 28 marca 2013 - 02:59
tit glodnemu chleb na mysli a co do tematu to dam znac jak sprawdze te opcje ktore mi podaliscie oby dzialalo :f dzieki
waco =]
Napisano 29 marca 2013 - 01:24
miejmy nadzieję że będzie ok
na mnie już czas przyszedł, spoko, ale wiesz że tu sporo takich rączkowskich zagląda...
Napisano 30 marca 2013 - 11:49
Na maila przychodzi ci kod na steam guarda co juz chyba od roku lub dwoch lat jest, takie zabezpieczenie aby nikt ci się na konto nie wpakował...... musisz podać kod z tego maila i tyle.
asdasdas
Napisano 02 kwietnia 2013 - 04:59
wszystko fajnie ale wlasnie o to chodzi ze mi ten kod nie przychodzi napisalem do steama zobacyzmy co odpisza poki co dsotalem potwierdzenie ze dostali moja wiadomosc
waco =]
Napisano 04 kwietnia 2013 - 11:25
ok sprawa zalatwiona, temat do zamkniecia. dzieki za pomoc piateczka !
waco =]