Jak w temacie. Sprawa jest dosyć pilna jeśli serwer ma się pojawić już w najbliższym czasie. Jeżeli frekwencja dopisze to z pewnością test nie potrwa dłużej niż 30 minut. Adres serwera: vps.shatan.pl:27015
Godzina 20 widzimy się na serwerze!
Napisano 03 kwietnia 2013 - 09:51
Jak w temacie. Sprawa jest dosyć pilna jeśli serwer ma się pojawić już w najbliższym czasie. Jeżeli frekwencja dopisze to z pewnością test nie potrwa dłużej niż 30 minut. Adres serwera: vps.shatan.pl:27015
Godzina 20 widzimy się na serwerze!
Napisano 03 kwietnia 2013 - 10:10
Zjawie sie !! Abras tylko nie spóźnij się
W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się.
Napisano 04 kwietnia 2013 - 11:13
Dałoby radę przesunąć się z tym na 20:30? Bo o 19:30 będę na dworcu dopiero, a zanim dojadę to trochę może zejść
Napisano 04 kwietnia 2013 - 02:52
bede o ile nie zapomne tylko Ty być, a nie jak ostatnio sam z Kimixem i Inkwizytorem biegałem
To fathom hell or soar angelic, just take a pinch of psychedelic.
Napisano 04 kwietnia 2013 - 05:24
W tym czasie odrabiam pszyrode nie moge (
Napisano 04 kwietnia 2013 - 09:52
Jak dla mnie ok było
W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się.
Napisano 04 kwietnia 2013 - 10:41
Mnie tam pare razy cofnelo, ale bylo w miare łokej. Chlopaki szybko z serwera uciekli i nie bylo kogo bic :X
Napisano 05 kwietnia 2013 - 03:09
No ja musiałem wyjść, bo jeszcze chwila i bym wy***rdolił monitor przez okno przydałoby się zrobić jakiś auto-balance teamów. Jeśli chodzi o płynność było raczej ok
To fathom hell or soar angelic, just take a pinch of psychedelic.