Witam wszedłem dzis na forum, ale niestety nie zacheciło mnie, pierwsze co rzuciło mi sie w oczy to dzały usadowione troche dziwnie nalezaloby zrobić podzial dac kategorie dodac nowe, napewno zyskalibysmy wiecej uzytkownikow na forum jak i graczy.
Zmiany?
Napisano 01 czerwca 2013 - 01:16
Napisano 01 czerwca 2013 - 09:35
Powiedz mniej więcej jak to widzisz, to możemy się nad tym zastanowić Jak chcesz to dodaj mnie do znajomych na steam http://steamcommunit...561197987888729 ewentualnie skype.
Napisano 01 czerwca 2013 - 10:52
Dalej kategoria serwery i oczywiscie dzialy dotyczace serwerow
Kategoria cs1.6 i tam dzialy poradniki,problemy itp
Kategoria amxx i wiadomo rowniez dzialy artykuly,pluginy,paczki itp..
Kategoria offtopis i tam cala reszta hardware,filmy,muzyka itp...
Napisano 01 czerwca 2013 - 11:27
mozna by nad tym pomyslec, tylko zeby ludzie sie nie pogubili pozniej
niektorzy sie juz przyzwyczaili i potem moze byc ciezko, a forum ogolnie to admini i kilku ludzi odwiedza ;/
Napisano 01 czerwca 2013 - 12:11
No właśnie, trzeba to zmienić żeby forum również żyło nie tylko serwery ale też forum
Mogę pomóc przy tym.
Napisano 03 czerwca 2013 - 02:54
I jak to będzie wyglądało?
Będą jakieś zmiany?
Napisano 22 czerwca 2013 - 08:34
I jak? Cisza nastała?
Napisano 22 czerwca 2013 - 09:24
sprecyzuj bardziej co bys chcial zmienic, jak to ma wygladac i wogole. Shatan Ci tam pisal, zebys przestawil mu jakos wizualnie te zmiany bo w ciemno to raczej nikt na to nie pojdzie
Napisano 22 czerwca 2013 - 02:58
Ogólnie przydałoby się oczyścić to forum, tyle, że po pierwsze nikomu się nie chce a po drugie nie ma dla kogo bo mimo całkiem ładnej ilości użytkowników, na forum aktywnie loguje się kilkanaście osób, o pisaniu postów nie wspominając.
Na głównej stronie widać dalej dział CoD i CSPromod.
Jest dużo "przyklejonych" tematów, w których linki od paru lat nie działają lub tematy są nieaktualne. Działy w których od 2 lat nikt nie pisał.
Za duże rozdrobnienie działów głównych na mniejsze z których istotne tematy powinno się podwiesić w innym dziale, starocie do archiwum lub śmieci.
Wchodząc na forum bije po oczach pełno tekstu pisanego praktycznie ciągiem, który okazuje się być odnośnikami do mniejszych działów. Regulaminy w kilku miejscach.
Ktoś by musiał na parę godzin usiąść, posprawdzać szczególnie działy z regulaminami i przyklejone tematy. Pousuwać co niepotrzebne a resztę jakoś ładnie pogrupować.
Więcej pisać nie będę bo zaraz przylezie ktoś i powie, że się mądruje a sam też nic nie robie, a w sumie troche w tym racji będzie.
Napisano 24 czerwca 2013 - 09:33
tylko jeden może zdecydować, zmienić układ i pozamiatać staroci.
tylko raczej mu się nie będzie chciało.
Napisano 24 czerwca 2013 - 11:46
Coś mi się przypomina jak "jeden" mówił, że nie będzie nic usuwał bo to dziedzictwo, pamiątki, FF i takie tam