Napisano 04 września 2009 - 09:00
12:37 info od boga, strzelali się z tym przy "kominie" a on już wiedział, że przy rogu BSa jest kolejny CTk
15:30 idzie na walku, po czym skan prosto w łepek, a drugi skan się już nie udał przez murek i padamy
18:17 akcja mały, najpierw bańka ok może przewidział, drugi kill niewiadomo jak, trzeci skan na trójkącie, nie widzi a już bije, dlatego zenek uciekł z trójkąta na otwartą przestrzeń
19:17-19:28 niby nic a od razu strzela w prawo, + ostro przez smoke CENTRALNE strzały [no smoke?]
19:36 - również wie po której stronie wyskoczy CT z trójkąta czy prawo czy lewo
od 20:38 do końca rundy, dokładnie wie gdzie pojawi się CT, doskonała kontrola recoila z tego deagla ;o najpierw bańka, potem w locie bańka i wyczekanie na CT wychodzącego z respa i sru też bańka
21:35 oczywiście wiem, że wychodzi, wiem gdzie jest CT na małym w smoke, wiem gdzie jest ten po prawej i po lewej za razem
23:13 tutaj na bibli wmiarę czysto, widziałem strzał z lufy z biblioteki i mógł nie wiedzieć, że już ktoś tam padł więc wszedł, poza tym miał opóźnioną reakcję a wiedział już, że jest nagrywany, automatycznie hax off i po przeniesieniu do CT wyszedł z gry
ewidentne WH aczkolwiek zastanawiam się czy nie norecoil lub ab jeszcze
Niga Admin of
Tawerna TP[