No to tak . Na 1 rzut oka kolega jeździ po ścianach jak szalony. Co prawda zawsze stara się wychodzić z celownikiem niedokładnie na celu ale w odległości takiej co jednak rzadko daje szanse przeciwnikowi.
Piranesi:
4:29 przykład tego co napisałem wcześniej kolesia na oknach ni widu ni słychu, a Pan skraca prawą strone( pomyślałem jednak że poszło info o oknach)
5:35 dziwne , masz bardzo dokładne dane( tu już zaczynałem sie zastanawiać czy nie vt).
6:50-7:00 ewidentnie dociagasz do miejsc gdzie maja sie pojawic( strasznie nienaturalne)
10:23 1 cetek znowu dociągasz, no akcja do końca jest ciekawa
12:55 za jednym poprostu lazłeś, natomiast akcja tego 2 ceteka ledwo widać na zwolnieniu 1/4
i tu w normalnej sytuacji wypisałbym już bana, ale z racji ze zarywałem noc aby to sprawdzić to zostawilem decyzje na dziś i ściągnąłem 2 demko, które zamieszczam w załaczniku.
kabul(haxu2):
1:31 dziwi mnie strasznie to twoje wyczucie kiedy wyjscaby mieć każdego na patelni.
7:09 zwróćcie uwagę którą stronę bardziej kontroluje( sekunda prawa 3 sekundy lewa- gdzie przeciewnik?
)
8:36 jak jest ktoś na dużych schodach to się nie wychylasz ładnie wyczekujesz- tu dokładnie wiesz którędy idą i tylko czekasz.
8:45-52 bez jaj jezdzisz za nim po tej ścianie już beszczelnie lewo prawo lewo no bez jaj
12:33 wiadome
http://tawerna-cs.or...ls.php?bid=7811demo usunięte
Użytkownik pale bo lubie edytował ten post 20 lutego 2010 - 04:40
========================================================================================================
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce========================================================================================================