Jest to "niby" zwykły zrzut ekranu, a jednak nie bardzo. Na obrazie można zauważyć ścinanie się górnej części ekranu (jakby ten fragment niedomagał i był powolniejszy od reszty) Problem ten pojawią się zarówno przy oglądaniu filmów jak i graniu w gry, przy każdej szybszej akcji kamery, zmiany jej położenia czy szybkiego obrotu myszką w grze mam takie ścinanie ekranu. Obraz pokazany wyżej jest zrobiony przeze mnie w fotoszopie i pokazuje tylko jak mój błąd wygląda bo nie da się go uchwycić screen shotem (co jest raczej logiczne) a robienie zdjęcia fizycznie dla mojego ekranu nie miałoby raczej sensu. Początkowo myślałem że to wina kodeków więc je przeinstalowałem, usunąłem i sprawdzałem na inne sposoby i nic, potem zauważyłem te coś również w grach a wtedy logiczne było że nie będą to kodeki a raczej coś z kartą graficzną tj. ze sterownikami więc je również przeinstalowałem, usunąłem i zaktualizowałem. Ostatnio zrobiłem porządek na laptopie przy czym dokonałem aktualizacji sterowników graficznych a błędu dalej się nie pozbyłem. I teraz moje pytanie czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu, lub czy miał również taki problem ?