[ban]diXoN37
Napisano 21 lutego 2008 - 10:25
Mój Steam ID: STEAM_0:0:15179394
Godzina zdarzenia: 21-02-2008 - 22:05
Opis co sie stało sie: Po 3 dniach bez gry w csa wbijam sobie do was na serwer , na początek nuke , pograłem troche i zmiana na cbble biorąc pod uwage to że nie grałem jakiś czas moj skill był koszmarnie zerowy na cbble po 3/4 rudnach smieszny napis ze Czituje i dostaje bana wszystko spoko ;] tylko za co ?? może demo ?? czasy ?? bana dostałem od admina o nicku lem (Atze) nie wiem co on tam widział zawsze gram i grałem czysto , rozumiem że można się pomylić itp dlatego prosze o jakiś konkret ;]
Napisano 21 lutego 2008 - 11:44
Napisano 21 lutego 2008 - 11:49
Bez czasów i opisów, niech inni ocenią, tak bedzie najsprawiedliwiej.
@tyro, nie trzeba było, mam własne, ale przyda sie w razie 'wu'
Załączone pliki
Użytkownik Atze edytował ten post 21 lutego 2008 - 11:50
Napisano 22 lutego 2008 - 12:05
Twoje wystarczy... WH
Napisano 22 lutego 2008 - 06:10
tyro może jakieś czasy ?? gdzie tam miałem wh ?? narazie to się mi się smiać chce ;]
Napisano 22 lutego 2008 - 11:31
2.30 [cbble]
piękny skan i kill przez skrzynię.
wytłumacz skąd wiedziałeś, że terro jest za tą skrzynią, nie mogłeś tego wiedzieć.
od patrzenia w ścianę doznałeś olśnienia? to jest nieprawdopodobne.
żebyś chociaż zerknął, na ułamek sekundy się wychylił, można by przyjąć, że zauważyłeś, że się tam chowa.
ale Ty, stałeś spokojnie i jak się pojawił na wh zacząłeś się przesuwać w kierunku celu i bez wahania
prosto w niego. w pierwszej chwili, jak się wychyliłeś, też nie wiedziałem czy on jest za czy przed skrzynią.
20.03 [nuke]
podwórko. stoisz chwilę, po czym przesuwasz się lekko i oddajesz bez sensu kilka strzałów w skrzynki (jak sie idzie na resp terro).
dopiero na wh widać, że ruszyłeś się w chwili gdy pojawił się tam idący terro i strzeliłeś dokładnie w niego jak był jeszcze za skrzyniami.
nie mogłeś go widzieć.
22.05 - 22.35 [nuke]
kampisz za słupem w hali na podwórku, przodem do słupa. nic nie widać tylko słup. nie ruszasz się przez 30s.
nie wychylisz się, nawet na chwilę żeby zobaczyć co się dzieje .
jedynie raz lekko drgnąłeś na prawo. zewsząd słychać bieganie i strzały.
jak biegają CT, stoisz spokojnie, ale o 22.30 wbiega tam terro, nie widac go, ale Ty już przesuwasz celownik
i odwracasz się w lewo i strzelasz. skąd wiedziałeś, że to akurat Terro i że zobaczysz go w tym miejscu.
super ogarnięcie.
na WH wygląda to nieco inaczej, stojąc za słupem ma się widok na całą sytuację. przez cały czas ogarnia się
gdzie, kto i jak. jedno drgniecie w prawo było akurat wtedy gdyż terro tam pobiegł. no i na koniec
doskonale widać, że to Terro wbiega i leci w lewo.
25.11 [nuke]
podwórko. powtórka sytuacji z 20.03. tym razem z awp. strzał z wyprzedzeniem do niewidocznego terro,
który biegł od respa i powinien się pojawić zza skrzynek, ale w ostatniej chwili sie zatrzymał.
to nie może być super refleks, bo Ty go nie masz, nie umiesz strzelać z awp, chyba, że ktoś Ci powoli wejdzie
w celownik. jak szybko to nie trafisz.
28.32 [nuke]
podwórko, bez sensu strał przed kontener, nikogo nie widać. na wh jednak widać, że tam się kręcą terro i jeden właśnie miał
się pokazać. znów strzał z wyprzedzeniem.
30.10 [nuke]
oczekiwanie (zoom-awp) na terro, aż wyjdzie zza skrzynki. nagle za ścianą blisko, pojawia się drugi i biegnie,
prowadzenie celownikiem tego drugiego i strzał jak tylko kawałek terro wyłoniło się zza ściany.
nie masz takiego refleksu, żeby wykonać taki strzał, bez wcześniejszego namierzenia.
wielokrotnie widać, że nie umiesz grać z awp. nie ogarniasz
ciągłe oczekiwanie na tego terro, w końcu 30.16 wyłonił się zza skrzynki i udało się go ubić.
hehe. widać drugiego terro za ścianami i znów prowadzenie i jak tylko sie ukazał - kill.
nie wydaje mi się, że masz wysokiego skilla. wiec co ? fart ? nie wydaje mi się...
Napisano 22 lutego 2008 - 12:43
hm... moim zdaniem nie grasz czysto. ale mogę się mylić. ostatnio miałem wątpliwości czy koleś ma haxy, a go zbanowali, więc nie jestem nieomylny. skoro jednak chcesz czasy to proszę wytłumacz mi:
2.30 [cbble]
piękny skan i kill przez skrzynię.
wytłumacz skąd wiedziałeś, że terro jest za tą skrzynią, nie mogłeś tego wiedzieć.
od patrzenia w ścianę doznałeś olśnienia? to jest nieprawdopodobne.
żebyś chociaż zerknął, na ułamek sekundy się wychylił, można by przyjąć, że zauważyłeś, że się tam chowa.
ale Ty, stałeś spokojnie i jak się pojawił na wh zacząłeś się przesuwać w kierunku celu i bez wahania
prosto w niego. w pierwszej chwili, jak się wychyliłeś, też nie wiedziałem czy on jest za czy przed skrzynią.
20.03 [nuke]
podwórko. stoisz chwilę, po czym przesuwasz się lekko i oddajesz bez sensu kilka strzałów w skrzynki (jak sie idzie na resp terro).
dopiero na wh widać, że ruszyłeś się w chwili gdy pojawił się tam idący terro i strzeliłeś dokładnie w niego jak był jeszcze za skrzyniami.
nie mogłeś go widzieć.
22.05 - 22.35 [nuke]
kampisz za słupem w hali na podwórku, przodem do słupa. nic nie widać tylko słup. nie ruszasz się przez 30s.
nie wychylisz się, nawet na chwilę żeby zobaczyć co się dzieje .
jedynie raz lekko drgnąłeś na prawo. zewsząd słychać bieganie i strzały.
jak biegają CT, stoisz spokojnie, ale o 22.30 wbiega tam terro, nie widac go, ale Ty już przesuwasz celownik
i odwracasz się w lewo i strzelasz. skąd wiedziałeś, że to akurat Terro i że zobaczysz go w tym miejscu.
super ogarnięcie.
na WH wygląda to nieco inaczej, stojąc za słupem ma się widok na całą sytuację. przez cały czas ogarnia się
gdzie, kto i jak. jedno drgniecie w prawo było akurat wtedy gdyż terro tam pobiegł. no i na koniec
doskonale widać, że to Terro wbiega i leci w lewo.
25.11 [nuke]
podwórko. powtórka sytuacji z 20.03. tym razem z awp. strzał z wyprzedzeniem do niewidocznego terro,
który biegł od respa i powinien się pojawić zza skrzynek, ale w ostatniej chwili sie zatrzymał.
to nie może być super refleks, bo Ty go nie masz, nie umiesz strzelać z awp, chyba, że ktoś Ci powoli wejdzie
w celownik. jak szybko to nie trafisz.
28.32 [nuke]
podwórko, bez sensu strał przed kontener, nikogo nie widać. na wh jednak widać, że tam się kręcą terro i jeden właśnie miał
się pokazać. znów strzał z wyprzedzeniem.
30.10 [nuke]
oczekiwanie (zoom-awp) na terro, aż wyjdzie zza skrzynki. nagle za ścianą blisko, pojawia się drugi i biegnie,
prowadzenie celownikiem tego drugiego i strzał jak tylko kawałek terro wyłoniło się zza ściany.
nie masz takiego refleksu, żeby wykonać taki strzał, bez wcześniejszego namierzenia.
wielokrotnie widać, że nie umiesz grać z awp. nie ogarniasz
ciągłe oczekiwanie na tego terro, w końcu 30.16 wyłonił się zza skrzynki i udało się go ubić.
hehe. widać drugiego terro za ścianami i znów prowadzenie i jak tylko sie ukazał - kill.
nie wydaje mi się, że masz wysokiego skilla. wiec co ? fart ? nie wydaje mi się...
To co tu opisałeś jest smieszne oczywiste akcje , nic tu innego nie widze
Cbble :
Słychać jak podnosi broń , był blisko więc wyprzedziłem jego ruch , wiedziałem ze sprawdzi tą kampe bo w pistolu zabił mnie w podobnej ~~
Nuke: 20.03
, patrz dokładnie bo jak dla mnie to terro widać jak na dłoni , nie widze nic dziwnego w tej akcji chyba ze dziwne jest strzelanie do przeciwnika imo ~~ wh i esp
Nuke : 22.05 - 22.35
Nie mam się z czego tłumaczyć , kolejny popis twoich umiejetnosci i "ogarnięcia"
Nuke: 28:32
Z jakim wyprzedzeniem :| moja stara bez okularów by go zobaczyła i strzeliła , troche przesada ;] chyba szukasz na siłe ;]
Resztę opisze po powrocie do domu EDIT: dodam że widać nogę terro okulary to chyba nie moja stara powinna nosić tylko ty ...
Nuke: 30:10
Tu widać jak bardzo Ty ogarniasz xD skracałem standardowo poche , wszystko co tam zrobiłem było oczywiste ... nie chce tego tłumaczyć bo naprawde nie ma co
Ps1: Po co brałeś się za ocene tego demka skoro Cię to "WALI" ??
Ps2:
nie wydaje mi się, że umiesz oceniać demka. wiec co ? zj**ałeś ?nie wydaje mi się, że masz wysokiego skilla. wiec co ? fart ? nie wydaje mi się...
Użytkownik n4z@r edytował ten post 22 lutego 2008 - 02:13
Napisano 22 lutego 2008 - 01:17
Napisano 22 lutego 2008 - 02:45
EDIT: Czysty gosciu, na cbble nie ma nic co mozna by bylo stwierdzic zeby mial wh, na nuke podobnie, no moze poza jedna akcja na dworzu z famasa gdzie stal w hangarze i strzelil do goscia ktorego nie bylo widac bo biegl na dwor i sie za skrzynia zatrzymal a ten strzelil przy skrzyni gdzie on nie wyszedl. Reszta akcji podobnych na nuke jak do tej opisalem sa podobne ale z tym ze kawalek terro bylo widac, myslal, ze t wyjdzie no ale nie wyszedl tylko jakby tak napisac podkusil. Napisales tyro, ze ustawil sie tam kolo drabiny z awp i na karton miezyl ;] to normalne ze tam mierzy czeka na wyjscie terro, standardowe miejsce z awp gdzie sie mierzy stamtad no chyba, ze ty bys wyszedl z tym awp jak wchodza raszem to pozdro a ten co mu wyszedl to przypadek byl, miezyl w inne miejsce i gosciu wyszedl to zabil, proste ;] 99% tych akcji da sie wytlumaczyc ;] gosciu czysty mojim zdaniem, checie to sobie na blackliste wrzuccie i ocena bedzie pewnie podobna
Reszta akcji tyro na sile opisywana, przejrzyj sobie moje demko to nie styknie Ci czasu na opisywanie takich akcji
Użytkownik bl00keRs edytował ten post 22 lutego 2008 - 03:29
Napisano 22 lutego 2008 - 04:46
Napisano 22 lutego 2008 - 05:04
Napisano 22 lutego 2008 - 05:12
Napisano 22 lutego 2008 - 09:57
Jak napisalem, akcje do wytlumaczenia na demkach sa ;]
ulti ta akcje to chyba ja 4 posty wyzej opisalem, to bylo bodajze w ~20:50 gdzie terro zamiast wybiec to sie za skrzynia schowal a on strzelil jakby wiedzial ze wyjdzie lecz on nie wyszedl a widac nie bylo, na 1/4 sprawdzalem
Użytkownik bl00keRs edytował ten post 22 lutego 2008 - 10:00
Napisano 22 lutego 2008 - 11:01
a te blacklisty i bordy cs nie darzę najmniejszym zaufaniem, to nie to co kilka lat temu.
Napisano 23 lutego 2008 - 12:03
Napisano 23 lutego 2008 - 01:16
Napisano 23 lutego 2008 - 10:55
obecnie na tym blacklisted.pl dema ocenia CzuK czyli (bodajze) admin esl i osoba zajmujaca sie tegorocznym kode5.pl ;pBlacklista... jakiś zlepek dzieciaków z cs.pl...
wiec chyba mozna spokojnie wrzucic tam demo :>
ps. sry Atze za skasowanie posta ;p forum cos sie zepsulo..